fredag den 26. februar 2010

Sanseudstilling

Sanseudstillingen på Brandts i Odense er en årligt tilbagevendende begivenhed her, hvor forskellige kunstnere skaber fantastiske universer for børn og deres forældre.

Temaet i år er “Langt ude i skoven”, og dét kom vi. Med hvidmalede træer oversået med neonfarvet pynt, telte med lapper og hæklerier, gamle lampeskærme i træernes top var det helt i tidens ånd, og sammen med underlige dyr, samt lyset og lydens skiften var det hele meget befordrende for fantasien. Svært at beskrive, jeg tror I må se for jer selv:

fredag den 19. februar 2010

Stort tillykke…

med fødsesdagen til verdens skønneste søster!!!

Jeg er heldig at have dig :-) Vi kører mod nord om et øjeblik, og GLÆDER os til at tilbringe dagen med jer alle.

flag-lille-p

torsdag den 18. februar 2010

Eftermiddagens syslerier –og flere gaver

Snestorm igen – arghhh! Jeg gider ikke mere sne!! Det gode ved det kraftige snevejr er, at vi blev inden døre og hyggede.

Det blev blandt andet til denne lille “mappe” tiltænkt rejsedokumenter eller andet godt. Det er en lille gave til min mor, når vi mødes til 30 års fødselsdag hos hende her i weekenden. Og ja selvfølgelig er der også masser af gaver til fødselsdagsbarnet :-))

IMG_3191 IMG_3188

Billedkvaliteten er ikke den bedste, men kunne ikke vente til imorgen. Båndet er mere neonpink, og det passer perfekt til det meget nuttede grønne stof. Indeni er den foret med filt i lys turkis, men det får I ikke at se, for det er både vind og skævt klippet og syet ‘;-))

Dejlig aften til jer alle!

onsdag den 17. februar 2010

Skaberlyst (med forhindringer) – Gode råd, anyone??

Jeg har købt mig sådan en dims hos Stof og Stil til at betrække knapper med, så jeg lige i et snuptag kan lave ringe og øreringe med nogle af alle de fine stoffer jeg er så vild – troede jeg. For knapperne er jo ikke flade bagpå, nej heller ikke selvom jeg klipper øjet af, og så er det svært at lime ørestikker eller ring fast.

Ved nogen om man kan købe knapper til at betrække, som er flade bagpå, eller kan I give mig et fif til, hvordan man laver smykker på denne måde, så bliver jeg jublende lykkelig :-)

Denne ring er lavet  med det fine fuglestof  fra Stof og Stil (selvom det nok er svært at se) og er en lillebitte gave til en vidunderlig, betænksom og inspirerende  kvinde ude i blogland, som bare gør mig glad.  Så håber jeg bare den klarer turen med posten!!

IMG_3184

 

Puden fik jeg syet igår. Det er også en gave. En gave til en rigtig god veninde, som jeg håber bliver glad for den. Synes farverne er fine sammen, og må hellere lave en til mig selv også. Godt jeg har tidligt fri imorgen!

 IMG_3185

God aften til jer alle.

Kh. Mette

tirsdag den 16. februar 2010

Det kører som smurt…

Med den pude  Mette  foreslog mig at sy som et godt begynderprojekt. Kan godt være at det er MEGET enkelt at sy sådan en pude, men der var mange udfordringer undervejs ;-)) men syet den, ja det fik jeg!!  Forsidens farvekombi kunne måske have været mere raffineret, men måtte bruge hvad der lige var ved hånden. På bagsiden gammelt ternet babysengetøj (suk, hvornår blev ens børn så store, at man begyndte at klippe i deres aflagte sengetøj??)

Synes den blev dejligt forårsagtig.

IMG_3181 IMG_3180

Nå, jeg må videre mens inspirationen består.

God dag til alle!

mandag den 15. februar 2010

Gavevandring igen!

Så er jeg lige med på en gavevandring igen. Jeg var så heldig at modtage en helt fantastisk nålepude fra Helle i de skønneste farver og den fineste hæklede lap. Den lyser op i al rodet på mit skrivebord og er en fryd for øjet!

Jeg håber at kunne sende den glæde videre med små gaver til 3 af jer, der har lyst til at være med :-)

IMG_3178

Billedet yder slet ikke farverne retfærdighed, men I kan godt se den er skøn, ikke!

søndag den 14. februar 2010

Nu er jeg også på stoffer…

Så ankom guldet fra Stof og stil og der var også lige et raid hos den lokale Stof2000, så nu er der tanket op. –en skam jeg ikke kan sy :-D

Hvis nogen har gode idéer til små absolut begynder projekter hører jeg meget gerne fra jer!!  IMG_3139 IMG_3065IMG_3066

lørdag den 13. februar 2010

Fastelavn er mit navn…

Melder mig i den lange række af fastelavnsindlæg her i blogland med billeder fra en dejlig fastelavnslørdag :-)

Her i huset er ældstebarn og mellemstebarn altid klar på en fest. Faktisk tror jeg de allerede nu lever efter devisen “hver dag er en fest” og den mindste anledning udmønter sig straks i fejring af en eller anden art. (Blot i år har vi fejret Danmarksindsamling og Grand prix, og torsdage fejres at vi har tidligt fri :-))

Så selvfølgelig skal fastelavn ikke gå ufejret forbi (Fastelavn i skole og til spejder er åbenbart ikke nok!) og en fest blev stablet på benene her. Kammerater blev inviteret –også til overnatning!,  pynt blev fabrikeret, udklædningen fundet, tønden malet og fastelavnsboller bagt. Selv katten i tønden er hjemmelavet af ældstebarnet, som også delvist selv har lavet sit ridderkostume (stolt mor skriver her!!) og så er vi klar til fest!

Må jeg præsentere Rockstjernen, Ridderen og Ninjaen (med muskler fra skridt til hage, da kostumet er lånt af største storebror og således ca 4 numre for stort)

fastelavnscollage

søndag den 7. februar 2010

Genialt genbrug

Kageservietter (hedder de det??) fra Ikea i skønne farver og faconer –og i plast så de er lige til at tørre af og bruge igen, hvis man nu skulle få lyst til at servere kage en anden dag :-) Bare hvis nu…

IMG_3138 IMG_3136

Inspiration udover alle grænser #1

Kender I det, ofte skal der ikke meget til før det gør uudsletteligt indtryk og kilde til megen inspiration. Det kan være noget udefinérbart, som en duft eller lyd, eller det kan være visuelle oplevelser. Her er kommer diverser boligblade jo ind på scenen, fyldte med inspiration, men også butikker, der formår at skabe en helt særlige stemning ved måden at præsentere deres ting på, er noget der kan give mig nærmest gåsehud (ja ja, ved det er way out :-))
Igår var jeg forskellige steder, der ved første øjekast havde samme sortiment, men her ophører ligheden også. For det ene sted kan noget med at skabe nogle helt magiske rammer for tingene, og dermed sætte gang i sanseindtryk og drømme -og gang i salget for butikkerne ikke at forglemme ;-) Og ikke kun fysiske butikker efterlader mig fuld af den slags indtryk. Også dygtige webshops kan få mig til at drømme mig hen.
En af dem er smykkedesigner Clémentine du Povtavice, der har den mest fantastiske side til præsentation af hendes mindst ligeså fantastiske smykker, jeg svømmer helt hen i krummelure og pasteller og ser straks hyblen her forvandlet til en parisisk kunstnerbolig fuldt med douce farver og udsigt til Sacre Cour
 IMG_3129

Billeder fra Boligliv

Men sådan ser der ikke helt ud her i virkeligheden, må hellere smutte og få lavet lidt. Håber I besøger Clémentines hjemmeside og også drømmer jer hen.
God søndag til alle!

tirsdag den 2. februar 2010

Jeg får knopper… Forhåbentlig!!!

 

Heidi har denne skønne give away som jeg virkelig håber jeg vinder. Det er en genial ting hun og hendes handymand har skruet sammen. Jeg krydser fingre!

Gavevandring

Wuhuuuu! Jeg har været så heldig at være blandt de heldige, der meldte sig til Christinas gavevandring forleden og se lige, hvad jeg har modtaget:

IMG_3113 IMG_3109

Tusind tak Christina! Betrækket er helt fantastisk, og den dårlige billedkvalitet yder slet ikke farverne retfærdighed, men vinduerne har været nærmest dækket af sne idag og jeg måtte flytte rundt på møblementet for at finde det sted, der var mest lys :-).

Jeg sender straks stafetten videre med gaver til de 2 første, der melder sig. Jeg er næsten sikker på at jeg skal kreere noget i papir, men man kan selvfølgelig aldrig vide ;-)