søndag den 22. maj 2011

Sammenslutningen af kronisk kaosramte


Jep, melder mig nu under fanerne hos dem, der:

- har hundrede projekter igang, men ofte ikke (uden hjælp) får dem afsluttet.

- har en milliardmillion bunke (vigtige) papirer arkiveret så godt, at de aldrig selv finder dem igen (uden hjælp)

 -vil slå ihjel for at stoppe lyden af andre menneskers (næsten lydløse) smasken, tappen på tastatur, børsten tænder, vippen på stole og og..  (udfyld selv flere lyde), fordi det lyder SÅ højt indeni.

-og også vil slå ihjel for at stoppe lugten af aspargessuppe (og nej det hjalp IKKE med vat i næsen), makrel, andre menneskers parfume og rigtig mange andre dufte, der stjæler opmærksomheden

-er  helt NORMALT begavede, men mangler den motivationsknap, der gør at andre mennesker kan få den praktiske del af hverdagen til at glide.

-er så lette at distrahere, at de glemmer de er ved at lave mad, og må hentes af deres børn hos naboen, fordi de (børnene) ikke kan vente mere..

-og som er.. ja det kan jeg ikke lige huske :-)...

-Og hvis ikke jeg havde brugt rigtig rigtig mange år på at skamme mig over at være så mærkelig og arbejde "bag kulisserne" for at få styr på en heltvildtmasse ikke nærmere definerede ting, så ingen skulle opdage det rod, der er i min hjerne, ja så havde jeg allerede været medlem af Sammenslutningen af kronisk kaosramte og vidst at ADHD ikke kun er for drenge og at jeg ikke (kun) er doven/mærkelig/uopmærksom/glemsom/hyperaktiv (og andre ikke så flatterende ting).Der er mange flere ting til mig. Jeg har bare et handicap, som jeg iøvrigt deler med rigtig mange andre -og vi er altså rigtig kloge alligevel! (jeg skal bare lige selv tro på det :))