fredag den 30. september 2011

Rød og hvid







Lidt røde og hvide indtryk fra dagen igår. Det hvide på billede 2 er hvidmalede kastanjedyr sat fast i hegnet på den lokale togstations cykelskur til stor glæde for alle der kom forbi.

onsdag den 28. september 2011

Dét er go' humor, DSB!

Go' humor. Alvorligt emne.


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 23. september 2011

Det blev ved drømmen ..

denne gang. Vi turde alligevel ikke tage springet ligenu og blive øboere full time selvom vejen var banet, men vi vil helt sikkert bruge meget tid her fremover. Billedspam fra, igen igen, Marstal. Enjoy.









søndag den 18. september 2011

Efterårsfarver

Der skal lidt farver på banen i alt det grå!
Der er laaaang tid siden jeg har syslet med noget kreativt, kan slet ikke komme igang igen. I dag rakte det ikke til mere end perler på snor og papir i ramme, men lidt har også ret.



lørdag den 17. september 2011

Groovy kreation

Kender I Trine? Naturligvis gør I det! Hvem kender ikke de fantastiske kreationer, hun spytter ud i en lind strøm. Jeg har sukket og sukket over kjoler og nederdele fra Trines hånd og ved I hvad? Nu er jeg ejer af et af Trines design. Den fedeste nederdel i brun fløjl, med sidedimser, pipingbånd og hele svineriet. Vundet i en give away, og allerede en yndlings!!

Tusind tak, Trine!!

Beklager den elendige billedekvalitet, men mit kamera er væk (!?!)

onsdag den 14. september 2011

Hønsefødder (øhh.. andefødder) og gulerødder


Kunne godt ha' tænkt mig flere sandaldage, men har alligevel glædet mig til at få disse ud af skabet igen! - Posted using BlogPress from my iPhone