lørdag den 31. december 2011

Godt nytår!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 30. december 2011

Århus




- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag den 21. december 2011

Hæklede kugler

Kraftigt inspireret af hende her, som måske har hentet inspiration Ferm. Og julemand, hvis du læser med her, så ønsker jeg mig originalerne. MEGET.

(Usandsynligt dårlige billeder beklager.)


tirsdag den 20. december 2011

Har nogen set min julestemning?

Jeg kan slet ikke finde julestemningen i år. Pynten er minimal, juletræet mangler helt. Men det gør egentlig ikke noget, for vi hygger alligevel. (Men finder du min julestemning eller har du en i overskud, hører jeg gerne fra dig)
Til gengæld er hæklelysten helt i top, og måske (ja kun måske, for jeg ender hele tiden op med flere masker end der står i opskriften) har jeg knækket kuglekoden, så nu hækler jeg kugler i vildskab. Og glæder mig til det nye år.


Opskriften på de fine fugleunger er fra Homemade

tirsdag den 13. december 2011

Moderigtige engle

Jeg forelskede mig i disse hos Ida, men økonomien tillader desværre ingen udskejelser for øjeblikket, så yngsten og jeg slog pjalterne sammen til en gang klippeklister i eftermiddag og fik så afprøvet en idé fundet på Pinterest. Og de blev mindst ligeså fine. I hvert fald er affektionsværdien højere :-)
Jeg har dog ikke opgivet håbet om, at "originalen" fra Karina Bækkelund engang bliver min..

Hvori det moderigtige består? De røde englekinder stammer fra min MAC-blush, ha ha.

Iøvrigt: Vil du følge mig på Pinterest finder du mig her.


mandag den 5. december 2011

Bob Noon

Har købt lidt nyt til væggene. Begge billeder er fra designkollektivet Bob Noon. Damerne er fra Lea Hebsgaard Andersens hånd. Er helt vild med hendes streg. Betina Helles har begået det vilde mønster (som også florerer her i blogland i mange variationer, men da jeg ikke kan tegne, blev jeg rigtig glad da jeg fandt dette.

Jeg har fundet billederne hos Liebe, og en lille julegris sneg sig med i kurven.

Beklager dårlig billedkvalitet, men hvordan fanger man lige billeder, der er bag glas og ramme, UDEN at mobilens skærm reflekteres..












- Posted using BlogPress from my iPhone

søndag den 4. december 2011

Havenissen Otto og lidt kager










Havenissen boede tidligere i vores kolonihave. Min søster og jeg har selv fragtet den hjem fra Prag og var (hade)gave til min kæreste, der muntert havde erklæret, at havenisser jo hører kolonihaver til.
Først da vi stod i lufthavnen og så nissen kører på båndet til gennemlysning, slog det os, at den var hul og vi jo slet ikke havde tjekket om den var fyldt med stoffer, haha. (ja vi har en ret levende fantasi)
Det kunne virkelig have været pinligt (i forvejen var det jo ret pinligt ,men sjovt, at fragte sådan en ting rundt)
Heldigvis forholdt det sig ikke sådan og vi kom alle 3 godt hjem. Vi fik et nært forhold til nissen, der sidenhen er blevet døbt Otto Horacek og har lidt den kranke skæbne at få en pære i paddehatten og dermed et kæmpehul, men han pynter nu stadig fint.

Kagerne er fra gårsdagens produktion og er vist mere præcist beskrevet pynt med kager :-)
God resten af søndagen

torsdag den 1. december 2011

1.december





Så blev det endelig (efter nogens mening ;-)) 1. december.
Her hos os kom nissen i nattens mulm og mørke med 24 kuverter indeholdende 24 små ting, vi skal lave sammen i december. Idag stod den eksempelvis på havregrynskugleproduktion. Og ja den lokale nisse er også vild med masking tape, hæhæ.