onsdag den 29. februar 2012

Vinterferie

En skøn ferie er slut og hverdagen har holdt sit indtog igen.
Heldigvis har vi minderne om en ferie, hvor vi fik besøgt en stor del af vores familie, var på ferie hos mormor og morfar, spiste rigtig meget god mad, var til barnedåb (hvor vi spiste endnu mere god mad :) og storhyggede!
Udover minderne, har vi selvfølgelig også en bunke billeder, som jeg vil plage jer med her.

Mormor og morfar gav os en tur til Børglum Kloster, hvor vi så kulisser og rekvisitter fra sidste års julekalender Ludvig og Julemanden, som var et kæmpehit her i familien. Besøget var en succes for både store og små og kan klart anbefales, om I kommer på de kanter.

På vej tilbage fra Børglum var vi ude at fryde os over vesterhavets enorme kræfter og de kæmpe bølger (og mor her fik genset et par steder fra barndommens land samtidig.

Inden ferien sluttede helt var vi til barnedåb hos vores nyeste og meget lækre nevø. En skøn forårsdag med høj sol, masser af glæde, fin bordpynt og lækre kager.

En weekend, der var bedre en alverdens lykkepiller :)















mandag den 20. februar 2012

Nye udfordringer vol.20 - Handwriting

Første dag i vinterferien. Jeg er jo hjemme hver dag, men alligevel trænger jeg og glæder mig over at have ferie. Det må være fordi resten af min familie også er her.

Vi har haft legekammerater siden imorges, så vi har ikke sovet længe, men vi tager den med ro. Jeg forsøger at lave nogle af de ting jeg er blevet inspireret til på Pinterest. Det er en (dejlig) tidsrøver af rang, men levner så ikke meget tid til rent faktisk at føre nogle af idéerne ud i livet. Bruger I mon også for meget tid på at pinne, uden at få gjort brug af inspirationen?

Detvil jeg råde bod på i denne uge! Her er det blevet lidt skriblerier og mon ikke det med lidt god vilje kan falde ind under dagens kategori i februars photo challenge :) Kraftigt inspireret her.



Ha' en rigtig god uge :)

fredag den 17. februar 2012

Skraldespand

Mig (forventningsfuldt!): Nåå, lille L, hvad vil du så være til fastelavn?
L: Skraldespand!
Mig: WTF?!?!? ( hvorfor kan du ikke bare være Spiderman eller Ridder eller sådan noget??)

Er glad for han holdt ved. Det' sgu sejt at have sine helt egne idéer til kostume i en alder af 6. Og han endte jo med at blive landets sødeste skraldespand :))




onsdag den 15. februar 2012

Tapeter

Jeg hoppede lige fra fotoudfordringerne et par dage. Der har været så rigeligt med udfordringer i det virkelige liv og oveni forsøger vi at få plads til 3 børn og 2 voksne i vores lillebitte hus. De to ældstebørn deler værelse. Værelset er stort og lyst, men har aldrig rigtigt fungeret. Det er svært at indrette og har ikke været særlig hyggeligt, men nu ser det ud til vi har knækket nødden (for nu i det mindste) og fået indrettet værelset, så det (ikke kun opfylder moderens krav om hygge :)) opfylder drengenes behov for nu.
Der mangler kun lige prikken over i'et i form af lidt tapet..

Har man børn, der ikke længere er til børnetapeter, har det tjekkiske designstudio Wal1 en forrygende kollektion af tapeter til ungdomsværelser, -og resten af huset :) og heldigvis har de en netshop.
Mine farvoritter er dem her:








Forhåbentlig er jeg med dette indlæg på blogkurs igen :)

fredag den 10. februar 2012

torsdag den 9. februar 2012

Nye udfordringer vol.9 - Front door



 Prag igen - porten til vores gård (så det må jo være gate i stedet for door i det her tilfælde :)

onsdag den 8. februar 2012

Nye udfordringer vol.8 - Sun


Der er intet så skønt som den tidlige morgensol!  (Kom så forår sagde jeg..!)

tirsdag den 7. februar 2012

Nye udfordringer vol.7 - Button(s)



Øreringe, købt for en slik i Prag. Så grimme, at de er fine :)

søndag den 5. februar 2012

Nye udfordringer vol.5 - 10 am.

Klokken 10 formiddag. Jeg har lyst til det her:


Men burde ordne det her:


En evig konflikt mellem lyst og pligt..

lørdag den 4. februar 2012

I mørke og sne.



Billeder fra vores aftentur i kulden, brr.. Og ja, det er vores grimme postkasse (Den fordømte postkasselov gør ikke noget godt for gadebilledet)

fredag den 3. februar 2012

Random -Og hands

Ingen fotoudfordringsindlæg fra mig idag. Derimod et par billeder fra vores fredag, (som tilfældigvis også, ser jeg nu, indeholder et billede af dagens udfrodring: Hands)







Vi har været sofakartofler idag. Varmet os med at holde i hånd, surfe, se fjernsyn, spise hjemmelavede kartoffelpandekager med " tøm køleskabet", kigge ud på kulden og sneen.
-Og så lige yngsten med mors leo-tørklæde :)), mens han varmer op til X-factor.

torsdag den 2. februar 2012

Nye udfordringer vol.3 - Words


Et skilt kan have meget at fortælle, selvom bogstaverne synes i uorden. -Og for mig giver de meget god mening :) Tjekkisk gadeskilt.

Billedet er genbrug, da jeg er nede med influenza..

onsdag den 1. februar 2012

Nye udfordringer vol.1 - Your view today



Fra min plads på sofaen i læ for kulde og sne, kigger jeg lige op i vores tjekkiske krystal lysekrone.
Lysekronen købte vi, da vi boede i Prag sidste gang. Vi brugte lang tid på at vælge den helt rigtige (som i virkelig lang tid) og udover at være den helt helt rigtige, er den lavet på et glasværk vi kender, hvilket vi syntes var en ekstra fin ting ved den :)
Med et betydeligt tilskud fra mormor kom den i hus og nu hænger den her som et dejlig minde om både mormor og Prag.

-Og ja den trænger virkelig til at blive gjort ren!

Ny måned nye udfordringer

february photo a day challenge


Jeg kan godt li' rammer at blogge indenfor. Det er så sjovt at fortolke dagens udfordring, og derfor er jeg med på endnu en photo challenge. Jeg vender tilbage senere på dagen. Vil I være med?
Fundet her.