søndag den 27. oktober 2013

Hjem til Århus Vol. 1000000

Århusindlæg er jo ikke noget nyt her på bloggen, men her kommer alligevel et mere af slagsen fra den by, der står mit hjerte meget nært og som var mit hjem i mange vigtige år. Her blev jeg voksen og 2 ud af 3 unger er ruget ud her.

Jeg havde en lørdag helt for mig selv rundt i byen indtil jeg mødtes med manden min og vi sammen opsøgte nogle af stamstederne. Jeg har nemlig brug for at samle på alle de gode stunder og muligheder derfor, som byder sig, da jeg starter på nyt arbejde 4/11, og inden da lige har en eksamen.

Men nu ikke så mange flere ord i denne omgang, her kommer endnu en gang Århusspam :-)



















God ny uge til jer alle :-)

onsdag den 9. oktober 2013

Heldig kartoffel part 2 eller historien om We:Re

Som om alle de fine gaver jeg fik på Finderskeepers ikke var appelsiner nok i min turban, så vandt jeg ovenikøbet også Kristinas giveaway, en opbevaringskurv fra firmaet We:Re lavet i genbrugsmaterialer.



"I We:Re giver vi liv til materialer som nu betragtes som skrald og omdanner dette til designertasker i høj kvalitet. Hvad end vores produkt har været et banner som har signaleret puls i byen, eller været et telt som har givet ly til en kærligheds affære, indeholder We:Re's produkter stadig sjælen og dens oprindelige formål i designet.Vores upcyclede produkter vil gerne genskabe tabt værdi og er lavet for at bære fremtiden, samt dine personlige ejendele."
Er det ikke et sejt koncept :-) !! Min er  lavet af bannere fra jazzfestivalen i Århus. Jeg elsker den allerede, hvilket jeg ikke er ene om her. Mindstebarnet har forsøgt at bortføre den til Lego, mens jeg har lyst til at plante vores juletræ deri. Der er muligheder nok! Tusind tak til Kristina og We:Re.
Vil du have din egen We:Re opbevaringskurv, taske, nøglesnor eller andet, så tjek ind HER

tirsdag den 8. oktober 2013

En heldig kartoffel!

Jeg drog til det længe ventede Finderskeepers i Århus i weekenden. Jeg havde både glædet mig til at hygge med min søster, se på lækre ting og til at møde et menneske, jeg kun kender gennem IG og bloggen, nemlig  Camilla, hvis streg jeg er helt pjattet med og som hænger flere steder i vores hjem (Altså ikke Camilla, men hendes smukke tryk, haha)

Der var en milliardmillion mennesker og det er lidt for mange efter min smag, så vores tur på Finderskeepers blev kort. Jeg fandt dog Camilla og blev så overvældet over endelig at møde hende live, at jeg krammede hende i ét væk (pinligt). Jeg havde penge på lommen til at købe et af hendes nyeste tryk - har I endnu ikke et dem, så er de her! Men inden jeg nåede at flå et af de smukke tryk til mig, forærede Camilla mig en goodie bag med et helt fantastisk indhold, nemlig mit yndlingstryk, endda med en hilsen til mig, en sprællepige med lyserød tylskørt og det flotteste net med endnu et af de nye motiver, jeg er vist den heldigste kartoffel i posen, tror jeg nok!!

Tusind tak Camilla, det var alt alt for galt!!

I var mange, der var vilde med Camilla og hendes ting, så hun var en omsværmet dame, og jeg håber derfor vi i fremtiden får mulighed, for at lære hinanden at kende, om ikke før, så på den Pragtur vi har på tegnebordet, når Camillas lille lækre Erik er blevet stor nok til at undvære sin mor et par dage ;-)





Beklager de fesne billeder af de smukke ting, men det var alt hvad jeg kunne præstere i denne omgang, og jeg kan love jer, at I kommer til at se mere, når jeg får klippet, rammet ind og hængt op!