onsdag den 20. januar 2010

Rie Elise Larsen

Mange bloggere er inspireret af Rie Elise Larsen og hendes skønne print. Ude i blogland findes rigtig mange kreationer lavet af Rie-papir og ligeså mange ejer nok andre Rie-produkter udfra hendes succes at dømme. (Fugleranke, tjek  - Ugler, tjek -Vimpler, tjek – ha ha, jeg gør da vist mit til den økonomisk succes hos Rie :-))

Her i huset har der været benhårde forhandlinger om førnævnte vimpler. Jeg brugte laang tid på at spotte det helt rigtige sted til dem, fik dem med møje og besvær op at hænge. Yes! successen var i hus – nu ventede jeg sådan set kun på, at Boligliv skulle kontakte mig ;-)

Scenario herefter: Mand (som ellers ikke ofte har markante meninger om diverse indretnings påfund) går i chok, da han finder ud af, at vimplerne er tænkt som permanent dekoration og ikke kun som tegn på fejring af ældstebarns fødselsdag. Vi indgik forlig og enedes om (jeg var under pres, sgu!) at de kunne blive hængende “indtil videre”. Dette tidspunkt oprandt da jeg kom anstigende med lyskæde i pastelfarver og 8 forskellige blinkefunktioner, som et tilskud til julepynten her. Vimpler ned, lyskæde op og med det mål at vimpler skulle indfinde sig igen efter jul.

Og så skete der det, at jeg fik en ny lampe i julegave. Og nu ved jeg bare at det for altid er slut med vimplerne, hvis den skal op her…

IMG_3058 IMG_3057

Den er fin, hva’ !

Ps: Synes egentlig det er fedt, at Mand siger fra overfor visse ting i boligindretning, men sig det ikke til nogen ;-)

PPS: Heldigvis siger Mand, at han synes her generelt er rart og hyggeligt at være, men at han nok ikke boede sådan her uden mig.

Er I fælles om indretningen hjemme hos jer?

4 kommentarer:

 1. Hi, hi...morsomt innlegg! Jeg kjøpte også Rie Elises vimpler i sommer, da jeg var i København.De ble hengt opp til barnebursdagen til minstemann i september. (la merke til at vi begge fikk en sønn i september 02, så vi har gått samtidig med ruvende mager)
  Etter bursdagen ble de hengende. " Vi må jo ha lit fest i hverdagen" påpekte jeg. Mannen min gikk med på den! Han lider nok mer over blomster-plansjen som jeg har sneket ned i stua. "bare for en liten stund" trygler jeg.
  Så jeg kjenner meg godt igjen i ditt innlegg.
  Søt den Rie Elise skjermen også, men selvfølgelig ikke så maskulin. Det kan vi vel enes om.
  Det blir spennende å høre føljetongen med vimpeler kontra lampeskjerm!
  Så godt forøvrig å høre at du ikke ble oppgitt og gretten på meg over min litt "sære" holdning til awarder,hi,hi!
  Nå holder jeg på å montere lappeteppe nummer tre som har mange ulike farver og skal være et riktig glad-teppe.
  Ha en fin dag på Fyn! Klem Kaspara

  SvarSlet
 2. Hei Mette!

  Denne lampen er kjempefin! Jeg liker tingene til Rie Elise også veldig, veldig godt, vet du! Kunne også falle for dette uglebildet i bakgrunn :)) Tusen takk for den koselig award jeg fikk fra deg! Ma innrømme, at jeg setter stor pris på den! Ha en knallbra helg! Klem fra Pillepalle

  SvarSlet
 3. Hei Mette! Tusen takk for koselig kommentar! Soppene på header-bildet har egentlig ingen funksjon, de er bare porselenpynt :))
  Klem fra PiPa

  SvarSlet
 4. HA HA HA HA HA HA fedt indlæg.
  Jeg synes faktisk at vimplerne hang perfekt, der hvor du havde hængt dem. Men jeg synes egentlig også det var ok at han sagde fra. Der er vel også grænser for hvad de kære mænd skal finde sig i.

  SvarSlet