tirsdag den 16. marts 2010

Bukser med stjerner og nye fine indkøb

Bukserne her  har været længe undervejs. Jeg skulle lige ta’ mod til sådan et projekt, da jeg først fornylig er blevet venner med min symaskine. Og vi skulle da også gå grueligt meget igennem sammen før bukserne blev færdige, men nu er jeg blevet godt tilfreds med resultatet og glæder mig allerede til at tage fat på næste par.

IMG_3383

Idag er min ugentlige fridag, og udover at sy bukser har jeg også fået tid til at pakke mine indkøb fra Århusturen ud.  Solen skinnede fra en skyfri himmel og jeg blev helt i forårshumør af alle de farver:

IMG_3381 IMG_3378

Fin neonfarvet pude købt hos Krutter                                                        Rie Elise pair fra Box de Lux

IMG_3379 IMG_3380

                 Skønne retro stoffer fra Bloomers – det orange er næsten neonfarvet i virkeligheden. I love it!

IMG_3377

Drømme nettet fra Dumpling Dynasty købt hos 1000 ting

Dejligt med lidt selvforkælelse engang imellem. Nå nu venter mig et 3 1/2 times personalemøde, så må hellere slutte min tur i blogland her.

God aften til alle!

6 kommentarer:

 1. Er da bare helt vild med puden...kan den mon købes på nettet? :o) Stofferne er selvfølgelig også helt fantastiske.

  Kh Shina

  SvarSlet
 2. Kjære Mette! For herlige ting du har fått kjøpt! Dette papiret er jo kjempefint! Det er så morsomt å kjøpe litt her og kjøpre litt der :))
  Ha en fin kveld videre! Klemmer fra Pillepalle

  SvarSlet
 3. HVor er bukserne blevet fine!! Total respekt!!
  Og dine indkøb er jo også fantastiske :D

  SvarSlet
 4. Uhm - lækre sager du har købt, og hvor er bukserne fine :-)) Det er sådan en tilfredsstillelse selv at kunne sy, ik? :-)
  Hvor har du købt stjernestoffet henne?
  Kh Tina :-)

  SvarSlet
 5. Hei Differentia :))Så mye fint du har handlet med deg fra Århus! Papiret fra Rie Elise står øverst på min ønskeliste også! Det er helt nyyydelig!! Superfin uglepute og lekre stoffer også! Alt dette kunne jeg jo når som helst ha handlet selv. Veska fra Dumpling Dynasti har jeg nesten maken til. Jeg kjøpte min i Amsterdam i fjor høst. De hadde et stort utvalg i ting fra denne herlige produsenten. Så flink du er som klarer å sy bukser! Den ble jo superfin! Beundrer alle som kan sy klær! Ønsker deg en fin dag videre! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlet
 6. Waw, nogle lækre ting du har købt:-) Bukserne er super seje og uglepuden virkelig fin:-)

  SvarSlet