lørdag den 17. april 2010

Loppefund og Marapyttaguf

Her er dagene gået med alt andet end at blogge, men her er lige et lille pip med billeder af et par nye lopper og mit nye skønne pude betræk fra dygtige Line.

IMG_3546 IMG_3550 IMG_3551 IMG_3553

Den blå minireol skal stå på mit arbejdsbord, Amagerhylden skal bo på yngstebarnets nye værelse og skal være en eller anden kras farve, det lille bord? Ja, det har vi egentlig slet ikke plads til, men jeg kunne ikke bare la’ det stå!

Pudebetrækket er fantastisk og jeg drømmer om en sofa, der passer til :-). Indtil jeg får det, skal det bo i en stol, jeg skal til at male, når energien igen tillader det.

Jeg købte også to små lampefødder. Jeg har spraymalet dem her til eftermiddag, så dem må I se en anden dag. Jeg har planer om at lave lampeskærme til dem af noget af mit fine Rie Elise papir, er der nogen, der har erfaring med om det er meget besværligt at lave dem selv?

Takker på forhånd for gode råd om lampeskærme.

God lørdag aften!

3 kommentarer:

 1. Sikke fine ting du har fået!! Bliver du træt af noget af det, så ved du hvor du kan sende dem hen haha :D
  Glæder mig til at se lampefødderne og Rie Elise Lampeskærmene he he

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt forstå at du ikke kunne lade bordet stå. Jeg kan li´det som det er.... kan også friskes lidt op med en gang maling eller bare et par kulørte kasser på hylden. Jeg har det på samme måde når jeg ser en kommode, har simpelthen måtte love min mand at jeg ikke bringer flere hjem til hytten, hverken fra loppen eller storskrald.
  Godt at du kan se mine indlæg igen, uden at de falder ud, God aften Stine:)

  SvarSlet
 3. For flotte ting du har funnet! Likte alt sammen veldig godt jeg! Knus Pillepalle

  SvarSlet