onsdag den 23. juni 2010

Skt. Hans

Her på matriklen er det blevet en tradition at holde Skt. Hans med eget bål og ikke mindst egen heks. Dette skyldes at de “officielle” bål (i sagens natur) jo først tændes sent, for sent for børnene her at være oppe til. Eller, det vil sige, i år kunne de nok godt holde sig på benene alle mand, men vi valgte alligevel at holde traditionen i hævd og blive i haven. En dejlig aften i godt selskab med snobrød og grillede skumfiduser er ikke sådan at kimse af!

Jeg håber I alle har haft en fin Skt. Hans!

3 kommentarer:

 1. Det ligner vores aften meget godt. Her har vi også selv bål og selvfølgelig hjemmelavet heks. Så hyggeligt.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Kjære Mette! Det ser utrolig koselig ut. Vi ikke hadde tid å feire St. Hans i går, vi måtte jo se fotballkampen Tyskland vs. Ghana :)) Men på lørdag skal det feires i etterkant! Ha en fin dag videre! Knus, PiPa

  SvarSlet
 3. Hei:) Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen vår om døra som skal bli bord! Når det gjelder 'oppskrift' på retrolampa så kan du se under etikkene våre, under den som heter førstegasellens loppisfunn. Hvis du leser kommentarene til det første innlegget der, så har jeg prøvd meg på en forklaring til Namaste:) Det er egentlig veldig enkelt og lykke til hvis du skulle prøve deg!!

  SvarSlet