søndag den 27. november 2011

Til helvede med æstetikken!

Grimme (fra mit synspunkt forståes) ting forstyrrer mig og stjæler min opmærksomhed. Julepynteri er en udfordring og jeg må (desværre) indrømme, at jeg plejer at pynte uden "indblanding" (hvorved idéen med at pynte op for børnenes skyld jo går temmelig meget fløjten). Igår var jeg ikke hurtig nok, og yngsten nåede at dykke godt ned i julekasserne, arrangere og pynte inden jeg opdagede, hvad der foregik. Han var så stolt og glad over sine opstillinger, at jeg trak vejret dybt (gange én million) og har lovet mig selv, at ALT forbliver som han har stillet det, og så må jeg bare øve øve øve på at huske den glæde han lagde for dagen med det pynteri, hvis jeg bliver forstyrret. Sikken et fremskridt!

Ps: Lyder som om jeg er den vildeste kontrol freak. Det ER jeg altså IKKE, der er bare nogle ting, jeg gerne vil styre :-)


Adventskransen har jeg godt nok lavet, men bemærk lige de nonchelant henslyngede klokker, haha :-)

5 kommentarer:

 1. Ha ha, åh hvor jeg kender det. Julepyntningen er ikke at spøge med, ha ha! Lige på dét punkt plejer jeg skamløst at sige, at de må pynte op på deres værelser, så skal jeg nok tage mig af resten :o)

  Jeg synes nu din søn er sluppet rigtig godt fra det. Specielt den første opstilling med juletræet er da superhyggelig :o)

  SvarSlet
 2. Nisserne på første billede havde min farmor præcis magen til, og jeg kan garantere dig, at der er mange timers god leg og glæde gemt i dem!

  SvarSlet
 3. HA HA HA SÅdan Lukas!!! Jeg synes faktisk at det ser ret hyggeligt ud!!
  Men jeg kan SAGTENS forstå dig! Her i huset har de jo også kastet nisser og diverse ud over det hele, inden man når at tælle til 2!

  SvarSlet
 4. Jeg er også blevet ret vild med opstillingen med nisserne om juletræet. Det er godt tænkt. Havde dog andre planer for dem, men sådan skulle det ikke være i år ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg må indrømme, at jeg er på yngstes side. Herhjemme er der nogle juleting, der er tudegrimme, men som bare hører julen til. Basta :)

  SvarSlet