tirsdag den 20. december 2011

Har nogen set min julestemning?

Jeg kan slet ikke finde julestemningen i år. Pynten er minimal, juletræet mangler helt. Men det gør egentlig ikke noget, for vi hygger alligevel. (Men finder du min julestemning eller har du en i overskud, hører jeg gerne fra dig)
Til gengæld er hæklelysten helt i top, og måske (ja kun måske, for jeg ender hele tiden op med flere masker end der står i opskriften) har jeg knækket kuglekoden, så nu hækler jeg kugler i vildskab. Og glæder mig til det nye år.


Opskriften på de fine fugleunger er fra Homemade

5 kommentarer:

 1. Mette, du vise mig hvordan man hækler de kugler : ) Desuden er du ikke den eneste hvor den julestemning er taget på rejse.... jeg leder også : ) Men huset er fyldt med nogle børn som er i tip top stemning, som jeg selvfølgelig bliver smittet af.

  SvarSlet
 2. Jeg tror, min julestemning er taget sydpå, der hvor der er varmt og lyst. Og det kan jeg egentlig godt forstå ;)... Men måske er det også bare, fordi spændingen på, hvornår min baby vælger at komme ud (har termin den 23.12.), der har fortrængt julestemingen...
  Seje fugle-hugler iøvrigt!

  SvarSlet
 3. Det vil jeg i hvert fald, Sine. Måske vi skal lave en kreadate i det nye år. Jeg håber I får en dejlig juleferie.

  Ohhhappy, sikken julegave du får i år. Det er så stort når man venter på baby, jeg håber dog ikke det bliver 24/12.

  SvarSlet
 4. Her er der ABSOLUT heller ingen julestemning. Vi har intet julepynt oppe. ØV!
  Men FEDE kugler du har fået lavet! Det er sejt!!!

  SvarSlet
 5. Jeg kan heller ikke rigtig finde julestemningen i år, men mon ikke det hjælper på det, når man om få dage samles om den gode mad, juletræ og gaver!?:) Det tror jeg!

  SvarSlet