mandag den 30. januar 2012

Mandag

Sikken flot mandag. Kombinationen af den meget blå himmel, den strålende sol og den frostklare luft er lige til at få lidt ekstra energi af!
Hækleprøven fra i lørdags var forløberen til dette pandebånd, som Jeanette er ophavskvinden til (ja ja, jeg er ikke så stiv i selv det enkleste hækleri, så inden jeg tog hul på det bløde alpaca, ville jeg lige se om jeg kunne finde ud af det :-). Tror ikke tråden skal være den lyserøde, skulle bare lige prøve det af.
Forårsgrenene i min stue er ligeglade med, at det nu er vinter. Idag sprang de ud i fuldt flor -nok godt hjulpet på vej af den glohede radiator.

Jeg håber I også har haft en dejlig mandag.

5 kommentarer:

 1. Det er er da et ret godt produkt fra første hæklede ting ever!!! SEJT!

  SvarSlet
 2. Super lækkert pandebånd, Mette! Og jeg kan nu meget godt lide det lyserøde til!
  Hvor er der bare fint hvidt hos jer - her er der bare gråt og mørkt og ingen sne, øv... Dine vinterbilleder fra weekenden var virkelig skønne!
  Knus og god uge herfra!

  SvarSlet
 3. Tak Bodil, og det skønne er at det fryser præcis så meget så sneen har beholdt sin fine hvide farve. Også en god uge til dig og dine :-)

  SvarSlet
 4. Ja det er da ret sej gået mht. til hækleriet - men pas på for man bliver jo afhængig, jeg er vidst et godt eksempel på hvor galt det kan gå!!! hehe...jeg har linket til dit fine pandebånd inden på opskriften :)

  SvarSlet