onsdag den 1. februar 2012

Nye udfordringer vol.1 - Your view todayFra min plads på sofaen i læ for kulde og sne, kigger jeg lige op i vores tjekkiske krystal lysekrone.
Lysekronen købte vi, da vi boede i Prag sidste gang. Vi brugte lang tid på at vælge den helt rigtige (som i virkelig lang tid) og udover at være den helt helt rigtige, er den lavet på et glasværk vi kender, hvilket vi syntes var en ekstra fin ting ved den :)
Med et betydeligt tilskud fra mormor kom den i hus og nu hænger den her som et dejlig minde om både mormor og Prag.

-Og ja den trænger virkelig til at blive gjort ren!

4 kommentarer:

 1. Hvor er den også bare flot!! Hvad er det for et glasværk???? :-)) Åhh det er altså alt for længe siden, jeg sidst var i Prag!
  Knus og god aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er fra glasværket i Podebrady, som desværre er lukket nu. Jeg elsker at den rummer så mange minder -men jeg elsker ikke at gøre den ren!

   Slet
 2. Hvor er den smuk - sikke et fantastisk minde! Det er ret inspirerende - jeg mener, jeg er ret dårlig til at få minder med hjem. Dem jeg har fra Prag er mere ala et gammelt skilt fra et tog og en meget lang og melankolsk bog eller to af tjekkiske forfattere. Jeg er vild med idéen om en stor og smuk genstand som minde. KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er også vildt glade for den! Det skilt vil jeg da rigtig gerne se et billede af :-) Og bøgerne, hvad mon det er for nogle?

   Slet