fredag den 20. april 2012

Øv øv øv

Arghh, har ødelagt den tegning jeg har tegnet på læænge. Skriften faldt fuldstændig udenfor stilen, og jo mere jeg har prøvet på at redde den, jo værre er det blevet!
Har nogen et godt råd til hvordan jeg redder min tegning, så ta'r jeg imod med kyshånd.- Posted using BlogPress from my iPhone

13 kommentarer:

 1. For det første synes jeg altså ikke det er så slemt med skriften. Udfyld evt bogstaverne. Eller sæt et stykke matchende maskinT henover?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie, jeg starter med at fylde bogstaverne ud og ser hvad der sker :)

   Slet
 2. Ned i skuffen med den. Tag den så frem igen om en uge :-)

  Og så vil du nok opdage, hvor fin den er! Jeg synes i hvert fald, at den ser super fin ud! Nu er billedet lidt uskarpt, så jeg ved ikke helt med teksten. Men hvis nu du ikke kommer til at være glad for den alligevel, så kan det være, at du i virkeligheden har to tegninger, hvis du skærer den midt over - en del mest med skyer, og en med dråber og tekst...

  Men jeg kan altså stadig rigtig godt lide den, så du må ikke være for ond ved den! :-)

  kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit input Tina. Måske jeg bare skulle dele den i to, for tror den vil irriterer mig så meget, og så kan man jo ligeså godt gå drastisk til værks med det samme.

   Slet
 3. Jeg synes bogstaverne matcher skyerne så fint og binder billedet sammen, jeg synes overhovedet ikke de ødelægger noget, tvært i mod.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 4. Tak Charlotte, det var sødt sagt.

  SvarSlet
 5. Nu er billedet ikke så skarpt, så det er ikke til at se teksten ordentligt. Umiddelbart synes jeg, at den er rigtig fin. Hvis du bliver for træt af den, så ønsker jeg mig den :D

  SvarSlet
 6. Jeg kan altså også rigtigt godt lide den, så jeg er helt enig med Tina - ned i skuffen med den og ellers del den i 2 :-)

  Rigtig god weekend til jer!
  Stort knus!

  SvarSlet
 7. Lidt utydeligt billede, men jeg kan altså SLET ikke se at den skrift falder ved siden af. Der så fin sammenhæng i hele billedet. Meget poetisk.

  Det er min søns yngling video på You Tube:))
  Han elsker at sidde sammen med mig og se Gene Kelly steppe rundt i regnen under sin paraply.

  God weekend Stine:))

  SvarSlet
 8. Tak for de opmuntrende ord Stine. Og den video er SÅ skøn!

  SvarSlet
 9. Ååh, jeg kender det godt: hvis man først har set sig gal på det, så er det svært at "ikke-se" det længere. Måske kunne du skrive teksten i Dymo og sætte det henover? Kan ikke rigtig se, om det passer til stilen, da illu er lidt uskarp, men det er da en mulighed? (Og dymo fås også i neon, jubiiii) kh Pernille

  SvarSlet