mandag den 6. august 2012

En slags salgsblog - Eller ud og hjem igen..

Det var det der med de store beslutninger, som jeg nævnte i sidste indlæg for snart længe længe siden..
De beslutninger er for længst taget nu og faktisk også udført.
Men hvad handler det så om?? Jo, såmænd en flytning fra tværs gennem landet.

For omkring 8 år siden befandt jeg mig i en situation, hvor min familie og jeg var nødt til at flytte til Fyn på grund af arbejde. Jeg kommer oprindelig fra Nordjylland, men havde boet ganske mange år i Århus (nægter altså det pjat med Aa), som jeg elsker højt.
Jeg følte mig nærmest i tvangseksil og har haft rigtig svært ved at (ville?) falde til, selvom det blev noget bedre da vi flyttede fra Odense til skønne Svendborg. Men savnet af familien har været altoverskyggende.

 Da jeg forlod nordjylland efter gymnasiet var det aldrig med tanken om at vende tilbage hertil, fatisk har jeg af og til kun haft hån tilovers for dem, der blev tilbage (og i min daværende optik aldriiiig kom videre). I mange år var det Århus, jeg ville hjem til, hvis jeg havde kunnet, men sagen er den, at jeg i mange år har været så rastløs, at jeg aldrig har haft en følelse af "hjem" et sted. Indtil for et år siden. For at gøre en meget lang historie lidt kortere, så var mange ting blevet anderledes inden i mig, rastløsheden holdt i skak og lysten til at finde hjem blev næret af en køretur i det nordjyske. Og så bød muligheden sig, for at vende hjem til den nordjyske muld og ikke mindst vores familie, som alle bor i Jylland. 1. august sagde vi farvel til Fyn og satte kursen mod det nordjyske, og følelsen af hjem mærkes allerede helt ind i kernen. Se, det er starten på historien om den inkarnerede storbypige, der flyttede på landet (næsten) og synes vældig godt om det :-)

Men hvor kommer salgsbloggen så ind? Jo, vi har jo et fantastisk skønt hus i Svendborg, som vi måtte efterlade, og som nu er til salg, så hvis I kender nogen, der kender nogen..

Se perlen her :-)


Set fra vejen10 kommentarer:

 1. Hej Mette
  Det lyder som den helt rigtige beslutning. Held og lykke med det nye liv i Jylland - det er nu også et skønt sted at bo :O)
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene, det har du ganske ret i :-)

   Slet
 2. Uha, har lige svælget i billeder og det ser jo ualmindeligt godt ud. Men jeg tror at pigerne og deres far ville protestere kraftigt, hvis jeg pludselig mente, at vi skulle flytte til Svendborg..

  Tillykke med jeres flytning. Det lyder som om det var det rigtige at gøre :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. I kunne få jer en feriebolig så, hehe :-)

   Slet
 3. Nej, hvor spændende! Så kommer du jo tæt på mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og kommer du på disse kanter, skal du være velkommen Malene :-)

   Slet
 4. Nogle gange kan man godt blive overrasket over sig selv! Velkommen tilbage til det nordjyske.

  Jeg kan virkelig genkende mig selv i det du skriver - bortset fra att vi ikke er flyttet til nogen af vores forældres by og jeg stadig er by-pige. :)

  SvarSlet
 5. Dejlige at i har fundet 'hjem' :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er det spændende at læse. Og åh hvor jeg kender rastløsheden og ikke at føle sig hjemme nogle steder.

  Derfor er det endnu dejligere at høre, at du har kunne mærke, hvor du gerne vil være og få styr på rastløsheden. Og nu er du så Nordenfjords igen. Gad vide, om jeg kommer det igen. Det er ret vildt, at der kan være så store forskelle indenfor Danmarks grænser.

  For mig som bor på Amager (som er det første sted i 10 år jeg føler mig mere hjemme), vil det være som at vælge mellem at bo i Afrika eller Finland.

  Tillykke med dit nye hjem - med askeparket :-)

  KH
  tina

  SvarSlet