lørdag den 9. november 2013

Flensborg

Sidste fredag var jeg noget SÅ sjovt og hyggeligt. Efter endt eksamen mødte jeg op hos mine forældre med weekendtasken pakket. Vi hoppede i bilen og afsted efter min sødeste søster og så gik turen til Flensborg, hvor vi skulle tilbringe hele weekenden inviteret af vores forældre.
Det var forkælelse i stor stil og SÅ sjovt at være os 4 sammen, uden mænd og unger. Vi har vist ikke været sammen på den måde siden midt i 90'erne :-)

Vores forældre har, fra vi var helt små, lært os at sætte pris på rigtig lækkert mad og gode restauranter, så de havde hjemmefra udvalgt to af deres favoritsteder, hvor vi fik møghamrende skønt mad, og derefter skyllede vi efter med cocktails og fed rock. Vi shoppede, spiste, grinede og sov som sten. En stor oplevelse at være bare os, så tusind tak til min mor og far for forkælelse og en fantastisk tur <3 div="">

Flensborg er en skøn by med mange fine specialbutikker og gode spisesteder. Dejlig atmosfære og jo i opnåelig afstand fra DK til en weekendtur. Selvom vi ikke var ret langt væk, var det alligevel som at være i udlandet (hvad vi jo også var, haha), men mon ikke I forstår..

Her lidt billedspam fra turen.Må se at overtale dem til, at dette skal være en tradition..

11 kommentarer:

 1. Jaaaaaa det var en mega god tur!!! Tak til dem :D :D
  Jeg er helt med på en årlig tradition !!WOOP WOOP

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det!! Længes allerede derned igen, kan vi to nå en tur inden jul☺️😉?

   Slet
 2. Mmm flammkuchen! Yndlings tysker-ret :)
  Det lyder som en dejlig tur, og en ret unik chance for bare at være jer, ligesom i gamle dage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også min nye yndlings😊 og er ved at prøve forskellige opskrifter af herhjemme.

   Slet
 3. Dejligt for jer Mette : ) Tillykke med overstået eksamen og det nye job.

  SvarSlet
 4. Det skal da være en fast tradition. Det lyder helt fantastisk.

  SvarSlet
 5. Kjære Mette
  Så utrolig koselig med en slik tur!!! Slik vil jeg også ha det når guttene mine blir store!!! Tenker det var en herlig følelse for foreldrene dine også, på tur som i gamle dager med familien.
  Jeg kjenner meg sannelig litt igjen også på bildene fra Flensburg. For et par år siden var vi på dagstur til Flensburg når vi leide hytte i Danmark. Veldig koselig by! Da vi var der var det ve påsketider og solen skinte så skjønt da vi vandret nedover hovedgaten.
  Guttene elsket en butikk hvor nesten alt kostet ca. 8 norske kroner.
  Glade dager til deg,Mette og gratulerer med overstått eksamen!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlet
 6. Hvor lyder det bare hyggeligt! Og sikke nogle dejlige billeder (:

  - Kit

  SvarSlet
 7. Jeg var sikker på at jeg havde kommenteret på dette indlæg, dumme bloglovin! Det lyder som en helt fantastisk weekend og klart noget jeg skal flashe for mine forældre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for hver og en kommentar fra dig Camilla :-) Det var en helt speciel weekend og du kan bare give dine forældre mit nummer, så skal jeg nok fortælle dem HVOR god en idé det er ;-)

   Slet