søndag den 12. januar 2014

2013 -Et heelt almindeligt år!


Umiddelbart lyder det måske ikke som noget prisværdigt, men ved I hvad; DET ER DET!

Jeg har hele mit liv haft et noget skrøbeligt sind, med alt hvad det indebærer af udfordringer, men jeg kæmpede en brav kamp, for at klare de nogle gange umenneskelige udfordringer, fordi jeg ikke vidste, at man ikke skulle have det sådan og at det altså ikke var normalt at skulle klare alt det livet bød mig.
Som nogle måske ved, gik det helt helt galt i 2010, hvorefter jeg endte med at være indlagt i 7 mdr. altså et langt stykke ind i 2011 og blive begavet med en del forskellige mere eller mindre flatterende diagnoser, der for manges vedkommende alligevel ikke var aktuelle. Nå men altså..resten af 2011 kæmpede jeg med forkert medicinering, et system, der var meget mærkeligt skruet sammen, en familie, jeg ikke kunne finde mig til rette i efter at have været væk så længe (der var jo nye rutiner, en forandret mig, et forandret forhold osv.). Første halvdel af 2012 kæmpede jeg videre på alle fronter, jeg havde det bedre på nogle områder jo vist, men jeg var stadig ude i mange ekstremer på begge sider af skalaen. I sommeren 2012 var der pludselig sammenfald af en masse ting, der gjorde det muligt at flytte tættere på familien og vende tilbage til den del af landet jeg forlod, da jeg var færdig med at gå på gymnasiet, og som jeg aldrig tænkte jeg skulle vende tilbage til andet end på besøg, haha!

Men for at gøre en allerede lang historie lidt kortere. Storbypigen flyttede ud på Lars tyndskids marker, og fandt roen -og sig selv, eller en ny og god udgave i hvert fald. Jo vist, jeg tager noget meget udskældt medicin, men JEG har altså også selv en fortjeneste.

2013 har budt på en masse arbejde, godt nok vikariater, men jeg er gået på arbejde og følt mig fagligt stærk (for første gang!!), uden lammende angst for hverken chefer eller andet godtfolk, med en fornemmelse af sammenhæng, og sidst i 2013 også en følelse af, at den uddannelse jeg tog af nød og slet slet ikke af lyst, alligevel de sidste måneder har bragt mig en masse glæde.

Jeg har været en almindelig mor, veninde, kone, datter, søster (ja ok, nogenlunde almindelig) uden hele tiden at være i sine følelsers vold, uden lammende angst, uden at føle det som om ens sanser havde magten, uden de alt overskyggende strategier, der skulle få mig til at overleve, men som ikke rigtigt er foreneligt med et levet liv. jeg er ALMINDELIGT ked af det, bange, glad. Jeg kan sove, jeg er ALMINDELIGT påvirket af lyde, dufte og andre mennesker. Jeg lever et helt almindeligt liv på landet med 3 irriterende teens/præteens (som også er dejlige af og til ;-)), en helt almindelig pisseirriterende/sjov/skøn/kedelig/træls gymnasielærermand i fodformede sko, turer i Fakta, opvask og en masse vasketøj -og en helt masse andet END en masse ekstremer!! OG jeg er GLAD!

Rigtig godt 2014 til alle jer, der gad læse med! Jeg tror vi bliver gode venner, det nye år og jeg :-)
11 kommentarer:

 1. FAntastisk at høre søde søster!!! Lækre drenge for øvrigt. Men altså....det der med at være en NORMAL søster.....arghhhh den må du vist længere ud på landet med ;)

  SvarSlet
 2. FAntastisk at høre søde søster!!! Lækre drenge for øvrigt. Men altså....det der med at være en NORMAL søster.....arghhhh den må du vist længere ud på landet med ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, vidste bare den ville komme😂👍

   Slet
 3. Det har været lidt af en rutsjebanetur, men hvor er jeg dog glad for at høre, at du har haft så godt et 2013, og ikke mindst at du glæder dig til at tage det nye år i brug!

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt at høre, at dit 2013 har været "bare normalt". Helt normalt er bestemt ikke at kimse af, når man har prøvet at være der, hvor "det normale" er en hård kamp. Masse af ønsker herfra om, at dit 2014 også bare bliver helt normalt :)

  SvarSlet
 5. Lyder til at 2013 har været et dejligt normalt år for dig :) Håber at 2014 bliver et ligeså normalt og skønt et år for dig og din familie! Mange kram til dig :)

  SvarSlet
 6. Flotte og ærlige ord, Mette. Jeg håber 2014 behandler dig godt og at vore veje mødes igen :)

  SvarSlet
 7. Tillykke med 2014! Stærkt at du er kommet så langt....klap dig selv på skulderen og nyd! Du er det hele værd :-*

  SvarSlet
 8. Hei Mette! For noen få rørende ord! Jeg håper at 2014 også blir et normalt år for deg. Et fint år for deg og familien din. Guttene dine er jo kjempesøte :)
  Kram PillePalle

  SvarSlet
 9. God morgen Mette!
  Tusen takk for de koselige kommentarene inne hos meg. Det er alltid fint å lese fra deg :)
  Ja, eldstemann er sikkelig talentert. Jeg håper at han skal studere kunst, men vi vil få se.....
  Ha en fin dag! Knus, PiPa

  SvarSlet
 10. Jeg ved ikke, om du ser min kommentar. Jeg er jo lidt sent ude :-) men hvor er det dejlig læsning. Det glæder mig. Håber 2014 levede op til forventningerne!
  KH LIsbet

  SvarSlet