tirsdag den 16. februar 2010

Det kører som smurt…

Med den pude  Mette  foreslog mig at sy som et godt begynderprojekt. Kan godt være at det er MEGET enkelt at sy sådan en pude, men der var mange udfordringer undervejs ;-)) men syet den, ja det fik jeg!!  Forsidens farvekombi kunne måske have været mere raffineret, men måtte bruge hvad der lige var ved hånden. På bagsiden gammelt ternet babysengetøj (suk, hvornår blev ens børn så store, at man begyndte at klippe i deres aflagte sengetøj??)

Synes den blev dejligt forårsagtig.

IMG_3181 IMG_3180

Nå, jeg må videre mens inspirationen består.

God dag til alle!

8 kommentarer:

 1. Den er da bare blevet vildt flot!!! du er simpelthen for sej!
  Jeg synes det er så godt du endelig er kommet i gang. HVordan har du lavet lukningen i pudebetrækket? Har du bare syet den helt sammen eller hvordan?

  SvarSlet
 2. Er ikke helt sikker på jeg vil afsløre, hvordan lukningen er lavet (rødme)..
  Nå, hvad pokker, du ved jo at jeg ikke er perfekt.
  Puden er syet helt sammen, men inden da opdagede jeg at betrækket var lidt (læs meget) for langt, så jeg syede den sammen og klippede det overskydende af :-)Man skal jo lige lære det, ikke!

  SvarSlet
 3. Det er da fint nok. Det kan vel ikke ses alligevel, når den står og pynter, vel!?

  SvarSlet
 4. Denne puten ble så fin, Mette! Den liker jeg veldig godt! Å, hvor jeg ønsker meg å sy selv! Klem fra Pillepalle

  SvarSlet
 5. Hej Mette - Hold da op jeg er imponeret, hvor fedt du har sat forskellige stoffer sammen, det giver bare så meget til puden. Det kører da bare for dig og symaskinen :-) Fortsat god arbejdslyst. Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Tak Mette og Pillepalle! Har haft sådan en hyggelig dag i selskab med maskinen. Nåede også lige ned i stof2000 (desværre har vi ikke Stof og Stil her)inden lukketid og købe lidt ind til nye projekter.
  Rigtig god aften til jer alle!
  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Godt gået Mette. Det ser da godt ud.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 8. Tak, Malene! Jeg nåede lige at sy en mere her til aften. Rart med lidt succes her på syfronten når nu der ikke er så meget succes på hæklefronten: Jeg kan bare ikke knække koden til at hækle rundt!

  SvarSlet