fredag den 26. februar 2010

Sanseudstilling

Sanseudstillingen på Brandts i Odense er en årligt tilbagevendende begivenhed her, hvor forskellige kunstnere skaber fantastiske universer for børn og deres forældre.

Temaet i år er “Langt ude i skoven”, og dét kom vi. Med hvidmalede træer oversået med neonfarvet pynt, telte med lapper og hæklerier, gamle lampeskærme i træernes top var det helt i tidens ånd, og sammen med underlige dyr, samt lyset og lydens skiften var det hele meget befordrende for fantasien. Svært at beskrive, jeg tror I må se for jer selv:

7 kommentarer:

 1. Hvor ser det fantastisk ud.
  Jeg elsker de udstillinger.
  Jeg var i praktik hos en kunstner i Odense i 9. klasse og var rent faktisk med til at lave sanseudstilling på Brandts det år. Det var vist tilbage i 1995. Det var en kæmpe oplevelse.
  Kh. Malene.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare fedt ud!!!! Er det der også i næste uge??

  SvarSlet
 3. Hej Mette,

  hvor ser skoven forunderlig og dragende ud.
  Kom en del i Odense og på Brandts Klædefabrik for snart 11 år siden,da min mand dengang gik på Odense Kunstakademi øverst i bygningen. Så dit lille indlæg vækker søde minder:)

  God weekend Stine

  SvarSlet
 4. Har sendt en "TOP 5 loppefund" opgave videre til dig.
  Hent den på min blog.

  Karen

  SvarSlet
 5. Så fantastiske ugler og font du har i din blogheading. Er de veldig små? Veldig søte er de i hvert fall... Og takk for at du deler utstillingen. Den skulle jeg gjerne ha hatt med meg for jeg jobber som barnebokillustratør. Da fikk jeg et lite glimt i hvert fall. Takk :))

  SvarSlet
 6. Malene: Hvor sjovt at høre om dine tidligere erfaringer med sanseudstillingen :-)

  Lise: Det kan du tro, er det noget for dig :-)?

  Stine: Dejligt at kunne vække søde minder :-)

  Karen: Lyder dejligt, det vil jeg gøre!

  Tone: Tak for dine fine ord. Uglerne er ca 3 cm, og er henholdsvis brocher og små "hangers" til mobiltelefon. Der kunne blive fantastiske illustrationer ud af den udstilling :-)

  God aften!
  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Hej Mette

  Altsår hvor ser det spændende ud. Min søster har også lige været afsted.
  Måske man skulle ????

  Sofaen/sengen har stået i den farve i rigtig mange år på min datteres værelse, men passer fint ind i vores stue alligevel.

  Kh Gitte

  SvarSlet