torsdag den 30. september 2010

Nye loppefund

Hermed et par af loppesæsonens fund. Bordet havde tidligere lidt længere ben og var brunt og grønt. Nu har det fået beskåret benene en smule og er malet i en svag lyseblå. skamlen minder om min morfar og mormor og den kunne jeg da ikke lade stå. De er et godt match, synes jeg!

 bolig 034 bolig udvisket

Og nej, jeg har ikke ved en fejl sat to ens billeder ind, jeg er bare blevet besat af fotoredigering. Bemærk detaljen på det nederste billede, hvor billedet er sløret, mens skamlen står skarpt… :fotonørd: :-D

6 kommentarer:

 1. Fotonørdet eller ej, det giver et anderledes og spændende billede!
  Der ser ud til at være en dejlig stemning i dit sofahjørne.
  /Ida

  SvarSlet
 2. Jaaaaaa det er bare SÅ fint det bord. Og selvfølgelig også skamlen. Jeg er sikker på at du har fundet så fine ting, fordi jeg var med på indkøb. Og det er jo faktisk MIN skyld at du fik bordet he he he he he he

  SvarSlet
 3. Så fine fund. Skamlen er så fin. Jeg kunne også se den for mig spraymalet i en lidt hidsig farve...
  God fotodetalje.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Ida: Tak :-) At sofaen så er ved at falde fra hinanden ændrer ikke på at det er en dejlig krog :-)

  Lise: Ja, ha ha, godt jeg har dig din kræmmer :-)

  Malene: Ja den kunne være fin i malet udgave, men fordi vi efterhånden har SÅ mange farver her får den lov at være naturel (i hvert fald lidt endnu :-))

  SvarSlet
 5. Kjære Mette
  Så herlig herlig bord, ja hele bildet og miljøet er bare herlig! Jeg kunne flyttet direkte inn med en gang i den sofakroken.
  Det er simpelthen bare så morsomt å finne slike skatter på loppis og i Danmark er det nok riktig mange loppemarkeder nå tipper jeg..sukk..
  Her starter ungene skolens høstferie i dag. Vi skal være hjemme, for far i huset er inne i sin harde arbeidsperiode med mye overtid, men ungene og jeg skal nok kose oss for det.
  Ha gode høstdager i Danmark!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlet
 6. Sikke et fint bord (og skammel som minder mig om min dejlige pap farmor)

  En skøn blog du har - jeg har straks meldt mig som fast læser :-D

  SvarSlet