torsdag den 13. januar 2011

Nytårsforsættet, der (delvis) blev holdt -eller lidt om løst og fast.


Hmm, jeg har tænkt på dette indlæg siden år 2010 gik på hæld. De sidste mange måneder har bloggen været forsømt. Desværre ikke af kreative grunde, men på grund af sygdom. Det er mig der er syg. Men inden jeg begiver mig ud í flere mere eller mindre private beskrivelser af livet, har jeg brug for at tænke. Ja ok, jeg HAR jo tænkte i ret mange uger allerede, mens så i det mindste vinde lidt mere tid, hvor jeg har brug for at overveje, hvor privat dette indlæg skal være, hvilken gavn det kan have at åbne op for posen, og andre små detaljer i den retning. Så jeg starter lige et andet sted. Nærmere bestemt ved overgangen fra 2009 til 2010.

Jeg har (klog af skade) ikke normalt nytårsforsætter. I ved, det der med, at forbuden frugt smager bedst, det er en stor sandhed. Så er forsættet, at ville tabe sig, er det stensikkert at man nytårsdag kan finde mig ifærd med at tømme den nærmeste snolderbutik. Har nytårsforsættet været købestop, fordi jeg jo ret beset INTET mangler, ja så er det ligeså sikkert at I har kunnet møde mig i færd med at tømme de udsalgsfyldte butikker. Nå men tilbage til sidste års forsæt: Jeg har i mange år handlet stort ind til allemulige kreative projekter, ja, købte sågar en dyr symaskine for 10 år siden :rødme:, uden nogensinde at få lavet noget som helst i kreativ retning.

Men sidste år lagde min søs og jeg ud med et hæklekursus, og det førte til forsættet om at året skulle stå i kreativitetens navn. Og her kom det mig jo så lige til gode at jeg da havde opbygget et materialelager, der ville få Panduro til at blegne :-)
Når jeg kigger tilbage i mine indlæg, har jeg også hygget mig med mange forskellige projekter og det er skønt at have lysten til at kreere.

 Men hvori består det delvise så, tænker du måske. Oprindeligt lød forsættet sådan lidt for sjov: Vær' kreativ og hold depressionen fra døren (hvis man nørkler, bruger man ikke tiden på at falde i et med sofaen og pille sig selv i navlen, vel?!)
        
Men det kunne krealysten ikke, altså holde depressionen fra døren, så derfor har der været stille her. Jeg er indlagt på 4. måned, men har nydt at følge jer og jeres overflødighedshorn af idéer, hvoraf mange er blevet afprøvet undervejs. Jeg tror jeg vælger ikke at slette i dette indlæg (Tiltrods for længde og elementet af "privathed") Jeg har selv til tider fundet ro ved at læse med her, fundet ro i Mettes beskrivelser og og i følelsen af ikke at være alene. Så måske nogen også kan få gavn af at læse dette. Det er mit ydmyge ønske for 2011
 :-) (Nævnte jeg at jeg også ønsker mig en mintgrøn Kitchen Aid??)

Tusind tak for alle de varme ord og tanker I har sendt mig! Og rigtig godt nytår

Billedet har som sådan ikke noget med teksten her at gøre (det ville jo være lidt søgt at kalde det "et lys i mørket, ikke" :-)) men viser de fine vaser jeg fik i julegave!

9 kommentarer:

 1. Kære Mette
  Hvor var det rart at høre nyt fra dig igen. Jeg ønsker dig al mulig god bedring og glæder mig til at læse med, når der kommer et indlæg igen -lige meget om der går 2 dage eller 2 måneder.
  De kærligste hilsner Malene

  SvarSlet
 2. Det er jeg sandelig ked af at høre. Jeg skal ikke gøre mig klog på depressioner, så jeg nøjes med den lidt "flade" udgave og ønsker dig bedring i det nye år.
  Jeg vil personligt se frem til flere indlæg fra dig.

  SvarSlet
 3. Kære Mette
  Det gør mig virkelig ondt at høre, at du har det så dårligt. Måske du ved at åbne lidt op her kan komme lidt i en ny retning? Jeg ønsker dig alt det bedste.

  Knus fra Mette :-)

  SvarSlet
 4. Tusind tak, Malene og Ida. Det varmer rigtig meget. -Og et rigtig godt nytår til jer begge!!

  SvarSlet
 5. Mette: Vi krydsede vist lige hinanden :-) Igen kan jeg kun sige tusind tak. Selvom en kæmpedel af befolkningen har en depression eller er pårørende, så har jeg mærket at det hos nogen er et mere tabubelagt emne, og det er derfor ekstra dejligt med jeres kommentarer.

  Knus Mette

  SvarSlet
 6. Hej Mette
  Jeg er ked af at høre du er syg. Håber du snart kan se lyst på det hele igen. God bedring!
  tanker og kærlig hilsen Julie

  SvarSlet
 7. Tak skal du ha' Julie. Sidder lige nu og kigger på min elefant, du har lavet. Mindstebarnet er faldet i søvn med snablen i munden :-)

  SvarSlet
 8. Hei kjære Mette! Det er jo bare godt å ha deg tilbake! Så fint å lese fra deg. Håper det bli bedre med deg og åt alt ordner seg.
  Varme klemmer fra PiPa

  SvarSlet
 9. Hej Mette!
  Har du en postadresse, jeg kan sende noget til? Har en lille ting, som jeg håber kan bringe lidt glæde. - Hvis du altså har lyst.
  Min mail er: buddha_please_fly@yahoo.ie
  Mange hilsner,
  Ida

  SvarSlet