lørdag den 29. januar 2011

Rørt !! - eller klichéfyldt indlæg.

Jeg mangler ord når jeg skal beskrive præcis, hvad jeg tænker om det, der ventede mig da jeg forleden dag fik overrakt en fin kuvert med et endnu finere indhold.

Det lyder utroligt klichéfyldt det dér med at mangle ord, I know, men det er ikke desto mindre sandt. Jeg kan sige at jeg er rørt, taknemmelig, sige tusind tak, men jeg kan altså alligevel ikke helt beskrive hvordan det er at modtage en gave "bare fordi" nogen ønsker at gøre noget godt for mig.

Nogen har gjort sig umage og kræset om en gave, der lige ville være mig, kræset om indpakning, og taget sig tid til at skrive et meget personlig kort,- og det vildeste er at denne "nogen" og jeg ikke kender hinanden personligt!!

 Ida havde varskoet mig på forhånd ved at be' om min adresse, men det gjorde ikke glæden mindre!
Tænk at der findes mennesker, der tager sig tid til at glæde andre på en sådan måde. Det er intet mindre end meget rørende og betød en hel masse for mig!

Jeg har fået det fineste anker, som har en stor symbolsk betydning her hos mig, desuden har jeg fået de skønneste stoffer, som nu ligger her foran mig og venter på den helt rette anvendelse.
Tusind Tusind tak Ida!


2 kommentarer:

 1. Dejligt med uventede gaver og nogen der tænker på en :-)

  SvarSlet
 2. Til gengæld bliver jeg også lidt rørt over at høre, hvor glad du er blevet. Det er jeg meget, meget glad for.
  Jeg havde lidt berøringsangst for, om gaven nu ville blive modtaget rigtigt. - Du skulle jo glædes, ikke ynkes. Så jeg er meget stolt og lettet over at høre, at den blev modtaget så positivt.
  Jeg gætter på, at du er hjemme på besøg? Fortsat god lørdag aften!
  Mange hilsner,
  Ida
  PS.I øvrigt super fine billeder!

  SvarSlet