lørdag den 9. juli 2011

Pandekager fra huset på Kærlighedsstien
Navnet (og opskriften) på disse pandekager stammer fra Sif Orellanas seneste bog. Og da jeg elsker både pandekager OG Kærlighedsstien var det oplagt at forsøde dagen med lidt trøstespisning af den slags. Læg dertil en hvinende sød jordbær/rabarberkompot og en ellers lidt tung lørdag eftermiddag blev en smule lysere :-) using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Uhm det ser lækkert ud! Hvorfor fik jeg ikke en invitation??? ;)

  SvarSlet
 2. Må da helt klart prøve den opskrift af en dag. Dejligt med lidt nyt fra dig. Jeg håber du kommer ovenpå igen og vil fortsætte med din blog. har læst med siden sidste år, og synes det er en meget inspirerende blog du har. Jeg ved også at det ikke er nemt når man ikke har overskuddet til alt det man gerne vil nå. Derfor synes jeg du frtjener en blog-award. du kan læse mere på min blog. Jeg håber du vil tage imod den.
  Kh Rie

  SvarSlet
 3. Kjære Mette
  Tusen takk for dine søteste tilbakemeldinger!!
  Så herlig med nystekte pannekaker! Du, jeg er simpelthen helt elendig på å steke pannekaker, de blir så tykke og mislykkede, hi,hi.. så her må far i huset trå til.
  Bøkene til Sif Orleanna er jeg en stor fan av og har de to første. Dere dansker kan dette med fine bøker!!! Faktisk sjelden jeg blir fristet av en norsk bok i den generen, kanskje ille å si, men sant.
  Ha gode dager, fine Mette!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlet