fredag den 6. januar 2012

Farvel totusindogf*ckingelleve!

Ikke for at støde nogen med overskriften, men 2011 var vist ikke lige mit år. Jo vist var der opture, men nedturene kom til at fylde mest.
Det er videnskabeligt bevist, at der skal ti (10!) positive ting til at opveje én (1!!!) negativ ting, har nogen fortalt mig.
Det giver stof til eftertanke.
Derfor må jeg hellere gøre en ihærdig indsats for at lade det gode fylde mere. Inspirationen fandt jeg her.

8 kommentarer:

 1. Må du få et fantastisk 2012 :)

  SvarSlet
 2. JA! Sikke et lorteår. Dette kan vist kun blive bedre.
  KNUS

  SvarSlet
 3. Skal vi så ikke hver især få 10 gode ting (gerne lidt flere i år)? Det lyder af ret meget egentlig! ps. Er vild med din notesbog dér.

  SvarSlet
 4. Tak Malene, og i lige måde :-)

  Lise: Ja, men 2012 startede jo godt, så lad os håbe det lægger linien for de næste 12 mdr.

  Ja det lyder vildt Sine, og jeg ville ønske jeg havde din vilje og dit positive livssyn, for her hos mig har de gode stunder det nogle gange med at blive overskygget af de knapt så gode.

  Notesbogen er fra Karen Bjelkes hånd (mener jeg) og er købt hos Stilleben.

  SvarSlet
 5. Hej :)

  Jeg har selv lige haft et indlæg om noget der minder om, måske har vi nogle tilfælles :) Det vil jeg i gang med at se :)

  Dejlig blog du har her :)

  God weekend!

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 6. Ps. Nu er dit link tjekket ud :) men vil nu stadigvæk gerne høre, hvad du er taknemmelig for, måske kan du åbne andres øjne med det :)

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 7. Hvor dejligt også lige at se din bog :-) Den er vildt lækker! Hvilket i øvrigt minder mig om, at jeg ikke har fået skrevet i min egen de sidste to dage.

  Jeg synes vi skal sige, at de 10 gode ting ikke behøver være lige så store som den ene dumme ting! Jeg har fx lige købt to krea-bøger og drukket to kopper kaffe. Så mangler jeg kun 6 gode ting, før det ikke gør noget, at jeg gik ned med stress (eller at kæresten viste sig at være et båthorn, eller hjernerystelsen ikke gør noget, eller hvad jeg nu ellers kan trække op af hatten af lækre ting fra 2011 ;-)

  Sender vild god energi og alle godt tanker afsted til dit 2012!

  KH tina

  SvarSlet
 8. Tak Jenny, jeg vil også begive mig ud på en tur i dit univers.

  Tina, tak for din gode energi og gode tanker :-)
  Haha, kan godt li' din måde at tælle sammen og sætte tingene i perspektiv på. Den kæreste må edderbankme ha' været et fjols, hvis han opvejes af 2 kopper kaffe plus det løse :-))

  SvarSlet