torsdag den 12. januar 2012

Bløde tortillas

Madblogger bliver jeg aldrig. Alene kvaliteten af mine madfotos ligger vist ikke i den kategori :-)

Men dokumentation skal der til.



Her i familien elsker vi tortillas med fyld i alle afskygninger, og kærligheden blev ikke mindre af at bage tortillaerne selv. De blev supergode og favoritfyldet er a la breakfast burrito (som vi har indtaget bunker af i voes tid i Prag, mums)

Bløde tortillaer 8 stk

4 æg
100g majsmel
60g fuldkornsdurum/fuldkornsrismel
1/4 tsk havsalt
3 spsk olivenolie
4 dl vand
Olivenolie til stegning

Alle ingredienser mixes. Tortillaerne bages et par minutter på hver side

Fyld:

Hakket oksekød krydret med spidskommen, chili, paprika (eller en færdig krydderblanding)
Avocado
Tomater
Agurk
Peberfrugt
Røræg
Creme fraiche

Blir' helt sulten... :-)



2 kommentarer:

  1. Det ser lækkert ud Mette : )

    SvarSlet
  2. Mums, trods det slørede billede, så ser det ret lækkert ud. Er også VILD med tortillas. Men har aldrig prøvet at bage pandekagerne selv. Det må være et projekt, jeg skal kaste mig ud i en dag :)

    SvarSlet