torsdag den 12. januar 2012

Hjælp!!

Jeg har haft problemer med at se nogle blogindlæg hele dagen. Når jeg klikker mig ind, kommer de frem et mikrosekund og så forsvinder de igen og der er bare blank skærm.
Har nogen været udsat for det samme eller kan nogen fortælle mig, hvad jeg skal gøre, så jeg kan få mit daglige fix??

9 kommentarer:

 1. Jeg er udsat for noget tisvarende. Jeg kan godt komme ind på andres indlæg, men ikke besvare kommenter på min egen. Så jeg er også i nød!!!

  SvarSlet
 2. Hej Mette, faldt lige over en kommentar om din kærlighed til Prag og har nu 'gennemrodet' din fine blog for at få min nysgerrighed stillet - og er næsten sikker: vi kender jo hinanden 'i den virkelige verden'!!! For hvis det er dig, bliver jeg bare så glad - og nysgerrig efter at høre mere nyt fra dit og familiens liv.... :-))) (og er du nu ikke den samme Mette, som jeg kender fra Prag, så er det altså alligevel en skøn blog du har, som jeg gerne følger med i :-)))
  Kærlig hilsen
  Bodil fra Prag (som også er bidt af en gal blogger: 200procent.blogspot.com)

  SvarSlet
 3. Kære Mette,
  Tak for den søde besked på min blog. Hvor er det altså bare en lille verden - og hvor er jeg bare glad for at 'støde' ind i dig igen :-))) Det ser ud til at I har det godt allesammen - skønne børn, du har! Jeg skal absolut snuse mere i din blog og glæder mig til at følge med i jeres liv. Mon I stadig er i Prag ofte? Jeg har ikke været der i flere år og længes tilbage (det var faktisk også der Martin og jeg mødte hinanden :-))
  Hils Jesper rigtigt mange gange! Nu må jeg vist hellere finde mine dyner inden de 3 banditter vågner på skift, gaaabbb!
  Mange knus fra Bodil

  SvarSlet
 4. Narj! Det lyder meget, meget væmmeligt. Håber du finder en løsning.

  Selv er jeg ret glad for at følge blogs via Bloglovin, jeg synes tit jeg har problemer med at "følge" blogs via blogger...

  Kh tina

  SvarSlet
 5. Hov, kom lige i tanke om noget, prøv at skifte browser til fx Firefox eller Google Chrome

  SvarSlet
 6. TAK Tina :-) Tror jeg er tilbage i blogland. Det hjalp at skifte til Google Chrome (Det er jeg hvis I kan læse denne kommentar :-))

  Måske det også hjælper dig, Henny?

  Bodil, hvor skønt at høre fra dig igen. Jeg skriver en af dagene.

  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
 7. Det kan vi. Velkommen tilbage :-)

  SvarSlet
 8. Tak. Jeg fandt også ud af det var den vej, jeg skulle gå for at få bloggen til at fungere igen. Og det gør den nu. Dejligt.

  SvarSlet