mandag den 20. februar 2012

Nye udfordringer vol.20 - Handwriting

Første dag i vinterferien. Jeg er jo hjemme hver dag, men alligevel trænger jeg og glæder mig over at have ferie. Det må være fordi resten af min familie også er her.

Vi har haft legekammerater siden imorges, så vi har ikke sovet længe, men vi tager den med ro. Jeg forsøger at lave nogle af de ting jeg er blevet inspireret til på Pinterest. Det er en (dejlig) tidsrøver af rang, men levner så ikke meget tid til rent faktisk at føre nogle af idéerne ud i livet. Bruger I mon også for meget tid på at pinne, uden at få gjort brug af inspirationen?

Detvil jeg råde bod på i denne uge! Her er det blevet lidt skriblerier og mon ikke det med lidt god vilje kan falde ind under dagens kategori i februars photo challenge :) Kraftigt inspireret her.Ha' en rigtig god uge :)

13 kommentarer:

 1. Jeg synes din tegning er virkelig fin, og meget stemningsfuld.

  SvarSlet
 2. Ja tak, jeg kender alt til ikke at komme videre end til selve pinnet. Alle de gode opskrifter, tips og ideer kommer aldrig rigtig længere end til de fine, fine boards..

  Dejligt at du har fået lavet lidt og din tegning er superfin!

  SvarSlet
 3. Haha Heidi, dejligt at høre, at andre har det på samme måde. -Og tak :)

  SvarSlet
 4. Årh ja det er en fin tegning!!!

  SvarSlet
 5. Lyder som en dejlig uge, du har i vente. Jeg har også sat mig for snart at føre nogen af de "pinnede" ideer ud i livet. Rigtig fin tegning:)

  SvarSlet
 6. Rigitig god uge til dig - og ved du hvad? Jeg synes SÅ meget man har brug for ferie, når man "går hjemme". Så smæk du endelig stængerne op og hyg dig med lidt sysler og familien

  kh

  SvarSlet
 7. Jeg er først lige kommet i gang med Pinterest, men puhh for en tidsrøver :)) Af den fede slags :)) glæder mig til at se hvad du får produceret - billedet er superflot og fortjener da en ramme!
  Knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker virkelig Pinterest! Alle de lapper jeg i tidens løb har revet ud af blade og aviser, med ting, der har inspireret mig, steder jeg ville besøge og film jeg skulle se, og som siden er blevet væk eller glemt..
   Hurra, her kan man ved et par klik finde alle de ting frem igen og igen :)
   Og tak for dine søde ord om min tegning.
   Knus

   Slet
 8. Tak for kigget (:
  Kig forbi min giveaway

  SvarSlet
 9. Heisan Mette
  Herlig sorthvitt tegning og ja, deilig med ferie! Så morsomt at vi har beveget oss på de samme trakter! Tenk om vi hadde gått på hverandre som du sier midt i Aalborg, så morsomt! Det spørs jo om du hadde kjent meg igjen, men jeg har jo i blant hatt noen bilder på bloggen av meg selv. Dessuten trasket jeg rundt i et nysydd skjørt av en gammel grafisk fin gardin.Det hadde kanskje gjort gjenkjennelsen lettere.
  Ha en god ny uke , Mette!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlet