onsdag den 29. februar 2012

Vinterferie

En skøn ferie er slut og hverdagen har holdt sit indtog igen.
Heldigvis har vi minderne om en ferie, hvor vi fik besøgt en stor del af vores familie, var på ferie hos mormor og morfar, spiste rigtig meget god mad, var til barnedåb (hvor vi spiste endnu mere god mad :) og storhyggede!
Udover minderne, har vi selvfølgelig også en bunke billeder, som jeg vil plage jer med her.

Mormor og morfar gav os en tur til Børglum Kloster, hvor vi så kulisser og rekvisitter fra sidste års julekalender Ludvig og Julemanden, som var et kæmpehit her i familien. Besøget var en succes for både store og små og kan klart anbefales, om I kommer på de kanter.

På vej tilbage fra Børglum var vi ude at fryde os over vesterhavets enorme kræfter og de kæmpe bølger (og mor her fik genset et par steder fra barndommens land samtidig.

Inden ferien sluttede helt var vi til barnedåb hos vores nyeste og meget lækre nevø. En skøn forårsdag med høj sol, masser af glæde, fin bordpynt og lækre kager.

En weekend, der var bedre en alverdens lykkepiller :)5 kommentarer:

 1. Ser ud til at have været en skøn uge : ) Er helt vild med dine billeder fra vesterhavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sine, håber også I havde en god ferie :)

   Slet
 2. Hei søde Mette! Så søte bilder av tre herlige gutter! Flotte strandbilder også. Takk for tippset om bordet! Jeg faller for denne dekorasjonen. Den var så stilig. Håper du får en fin helg. Knus, PiPa

  SvarSlet
 3. Åhh for nogle dejlige billeder; Mette- det ser ud og lyder til at have været en skøn skøn ferie :-)
  Knus!!

  SvarSlet