tirsdag den 1. maj 2012

To dråber..

Jeg har fået en rigtig fin gave idag og jeg føler mig meget heldig. Heldig fordi jeg har fået den fine gave og heldig fordi gaven er fra en, jeg har kendt engang og nu igen har mødt.

Gaven er fra Bodil (rigtig mange i blogland kender allerede Bodils blog, men for jer der ikke gør, skynd jer at tjekke ind i en verden fyldt med kreativitet og dejlig stemning)

Bodil og jeg kender hinanden fra Prag, hvor vi begge har boet. Dengang  havde jeg sådan en lyst til at lære Bodil bedre at kende, men jeg turde aldrig rigtigt spørge hende, om vi skulle mødes udenfor de rammer vi kendte hinanden under, hvis hun nu ikke havde lyst. Måske jeg nu får en chance til :)

Og nu til gaven: To fine fine dråbepuder, der passer perfekt til vores splinternye sofa! Og et smaskforelsket yngstebarn, der mener at puderne skal bo oppe hos ham :))

Tusind tak endnu engang, søde Bodil!

15 kommentarer:

 1. Det er da godt nok nogle skønne puder, kan godt forstå han er blevet smask forelsket i dem:0) Håber for dig, at bodil og dig lære hinanden bedre at kende:)
  /maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er bare superlækre og nu også godkendt af resten af familien :)Det er bare så skønt at møde folk man har mistet kontakten til igen.

   Kh. Mette

   Slet
 2. Hvor er de bare fede!!!!!!!
  Lækker stue og lækker Lukas!! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er lækker efter sin moar ;))

   Slet
  2. Aaaaaaah det må være efter sin moster :D :D :D

   Slet
 3. Søde, søde Mette - havde du spurgt dengang i Prag, havde jeg sagt ja ;-) Så jeg håber altså også meget, at vores fysiske veje må krydse hinanden igen i en nær fremtid. Indtil da er jeg bare så glad for at kunne følge med herinde - og for at se at dråberne har vakt søde følelser i din skønne yngstemand, hehe :-) Stort knus, Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Dråberne er nu også godkendt af resten af beboerne her. Ældstebarnet synes de er super som nuldrepuder, det er han ikke vokset fra endnu åbenbart :)
   Haha, var bare alt for genert dengang, så superskønt at mødes igen her i blogland.
   Mange knus Mette

   Slet
 4. Nogen gange er det bare godt at få en chance mere:))

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Nårh, hvor er alt ved det indlæg bare skønt!

  SvarSlet
 7. Hei søte Mette! Dette var jo lenge siden sist! Tusen takk for bursdagshilsner! Se opp til himmelen på ettermiddag, da skal jeg vinke til deg :)) Klemmer deg ordentlig! PillePalle

  SvarSlet
 8. Heisan Mette
  Håper alt står bra til med deg.
  Koselig å finne igjen en man har kjent en gang, noen gang blir det noen opphold i livet.
  Gode sommerdager til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlet