fredag den 9. august 2013

Pragglimt 2


Flere glimt fra mit Prag..


Tak om I var med så langt :-)

14 kommentarer:

 1. Oh la la, der er da vist en, som har fået ny header! Fin er den - jeg må lige minde dig om, at du er meget mere en blahblah. Fx er der meget ofte glimt fra Prag, det er så hyggeligt. Og lur mig, om ikke i har været på en af mine stam-restauranter, det ser sådan ud - den lille med de lækre tapas. Jeg kan ikke huske, hvad gaden hedder, men lige overfor en ligeså hyggelig bar bag national teateret. Måske? Tak for memory lane :-)

  SvarSlet
 2. FIIIIIIIIIIINNNNEEEEEEE billeder!!!!

  SvarSlet
 3. Tak selv for de søde ord Tina :-)) Billederne er fra en fin lille perle af en restaurant i Vinohrady lige ved Riegrovy sady. Et skønt sted med en dejlig atmosfære og virkelig lækker mad og ikke mindst is ;-) Desuden er stedet et minigalleri for upcoming kunstnere.

  SvarSlet
 4. Hvor er bloggen blevet fin! Og jeg er HELT enig med Tina!! Jeg læser ikke bla bla bla bla, jeg bliver inspireret og glad når jeg læser din blog! Dejlige Pragglimt, håber du viser plakaten frem du har samlet sammen til på ig når den engang er i hus :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Camilla Maria, det gør mig rigtig glad, at du bliver glad :-) Og jeg skal nok vise frem. Ha' en rigtig dejlig weekend :-*

   Slet
 5. Flere dejlige billeder :-) Mine piger fik en weekend til Prag i julegave, glæder mig nu endnu mere til vi skal afsted :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikken dejlige gave! I kan godt glæde jer :-)

   Slet
 6. Haha, lavede I ikke andet end at spise der? ;-) Det er nu altså også en af mine favoritter ved Prag - alle spisestederne. Og er helt enig med de andre - din blog er så meget mere end blablabla! Elsker at følge med i dit liv og tanker og er stadig så glad for at vi er 'ramlet ind i hinanden igen'! Håber bare at det lykkes os en dag i det virkelige liv også :-) Kram!

  SvarSlet
 7. Herlige billeder Mette.

  Tak for din søde kommentar.
  Nu har jeg endelig fået "dig" på min blogliste, så jeg kan følge bedre med:)

  Kh. Stine

  SvarSlet
 8. Det er da værd at tage til Prag, bare for at smage på kagen, der figurere på billed 1 - yum!

  - Anne

  SvarSlet
 9. Så søde og fine billeder. Pragskønhed.

  SvarSlet
 10. Kjære Mette! Da har du vært i Prag igjen! For fine og kule bilder du har tatt der. Guttene dine er så søte :)
  Håper dere hadde en fantastisk sommer. Vi hadde en lang, lang ferietur til Kroatia og jeg ikke ville reise hjem til jobb og hverdag, dett kan du tro. Men penger ikke pleier å vokse på treene, da må vi jobbe en stund til, ikke sant?
  Ha en fin søndag! Knus, PillePalle

  SvarSlet