tirsdag den 8. oktober 2013

En heldig kartoffel!

Jeg drog til det længe ventede Finderskeepers i Århus i weekenden. Jeg havde både glædet mig til at hygge med min søster, se på lækre ting og til at møde et menneske, jeg kun kender gennem IG og bloggen, nemlig  Camilla, hvis streg jeg er helt pjattet med og som hænger flere steder i vores hjem (Altså ikke Camilla, men hendes smukke tryk, haha)

Der var en milliardmillion mennesker og det er lidt for mange efter min smag, så vores tur på Finderskeepers blev kort. Jeg fandt dog Camilla og blev så overvældet over endelig at møde hende live, at jeg krammede hende i ét væk (pinligt). Jeg havde penge på lommen til at købe et af hendes nyeste tryk - har I endnu ikke et dem, så er de her! Men inden jeg nåede at flå et af de smukke tryk til mig, forærede Camilla mig en goodie bag med et helt fantastisk indhold, nemlig mit yndlingstryk, endda med en hilsen til mig, en sprællepige med lyserød tylskørt og det flotteste net med endnu et af de nye motiver, jeg er vist den heldigste kartoffel i posen, tror jeg nok!!

Tusind tak Camilla, det var alt alt for galt!!

I var mange, der var vilde med Camilla og hendes ting, så hun var en omsværmet dame, og jeg håber derfor vi i fremtiden får mulighed, for at lære hinanden at kende, om ikke før, så på den Pragtur vi har på tegnebordet, når Camillas lille lækre Erik er blevet stor nok til at undvære sin mor et par dage ;-)

Beklager de fesne billeder af de smukke ting, men det var alt hvad jeg kunne præstere i denne omgang, og jeg kan love jer, at I kommer til at se mere, når jeg får klippet, rammet ind og hængt op!

26 kommentarer:

 1. Hvor ser det fint ud! Ville så gerne have været til finders keepers.

  SvarSlet
 2. Det ville også have været lige noget for dig, Kristina :-)

  SvarSlet
 3. Jeg kom vist også til at kramme dig. Man synes jo bare man kender hinanden en del igennem bloggen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde Malene, både mht. kram og kendskab :-) Jeg håber du har lyst til at mødes i Aalborg eller Århus snart?

   Slet
  2. Det har jeg. Jeg har allerede Azurra pizza i tankerne ;)

   Slet
  3. Det lyder supergodt Malene!! Det vil jeg glæde mig til!

   Slet
 4. Sikke I krammer.... hi hi.
  Kram og gaver, du er en heldig kartoffel:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, haha Stine, man kan kun blive i godt humør og føle sig meget heldig efter sådan nogle møder :-))

   Slet
 5. Åhh det lyder altså bare alt for hyggeligt med sådan en tøsetur til Prag! Og hvem ville ikke gerne krammes af dig :-)
  Er helt enig med dig i at Camillas tryk bare er SÅ fine!
  En gigantisk virtuel krammer til dig fra mig, hehe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og en kæmpekrammer tilbage Bodil, og hvor ville jeg gerne have dig med tilbage til Prag, måske vi skulle lægge nogle seriøse planer?

   Slet
  2. Den er jeg med på! Prag og skønne tøser, så bliver det altså ikke bedre :-) Kram og god weekend til jer, søde!

   Slet
  3. Det kunne virkelig være SÅ sjovt! En bloggertur og måske kunne man arrangere et møde med nogle af de mange dygtige tjekkiske kreabloggere? Mange knus og nyd efterårsferien, hvis I har det?

   Slet
 6. Juhu- nyt på din blog :-) Og sikke nyt. Sådan et arrangement er også cirka alle menneskerne minus 10 for mange til mig! Men det lader til du fandt den helt rigtige - og så er det jo det hele værd :-)

  Tillykke med godterne. Tænker de spreder rigtig meget god karma hos dig i det nordjyske!

  KH
  tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Tina :-) Jeg sender god karma tilbage til dig og koloen!

   Slet
 7. Hvor var det fint å lese fra deg igjen. Dette var jo lenge siden sist! Håper du har det bra, Mette!
  Knus, PillePalle

  SvarSlet
 8. Kære Pipa! Tusind tak for din hilsen her. Jeg har været "spøgelseslæser" hos dig det sidste lange stykke tid, hverdagen går meget meget stærkt, men nu kommer efteråret og med det lidt mere ro, heldigvis. Jeg nyder at se glimt fra jeres hus og din fine indretning. Knus Mette

  SvarSlet
 9. Ååårhh WAUW! Sikken et indlæg! Jeg sidder med kuldegysninger og klump i halsen! 1000 tak Mette <3 Jeg håber virkelig også på at lære dig bedre at kende! Og INTET pinligt i vores kramme-amok-øjeblik! Det var bare så rigtigt da du kom forbi! Glææææææder mig til vores Pragtur, måske vi endda skulle høre om der er flere der vil med og opleve DIT Prag? Jeg er så glad for at jeg nu har fået ansigt på dine kommentarer og jeg er glad for hver og en af dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var rigtig sødt skrevet, Camilla :-) Jeg er med på at samle en flok til en Pragtur, det kunne være SÅ skægt.

   Slet
 10. ja ihhh hvor er du en heldig kartoffel! Camillas tryk er bare så flotte....og så SKAL man da kramme ;-) Det er virkelig utroligt hvordan blog- og IG verdenen kan udvikle sig og hvilke skønne bekendskaber man får, det havde jeg ikke engang i min vildeste fantasi drømt om. Jeres Pragtur lyder da helt misundelsesagtig :-D
  God dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig lige hvad jeg er, Nola :-) Camilla har en helt særlig streg som jeg aldrig bliver træt af at kigge på! Du er velkommen med på turen :-)) Også rigtig god dag til dig!

   Slet
  2. ja, en særlig streg og et særligt fint menneske!
   Pas på hvad du skriver!......jeg kan være hurtig på aftrækkeren ;-D ....det kunne da være SÅ sjovt!!

   Slet
  3. Jeg giver dig helt ret mht. Camilla! Nola, det burde vi altså, det kunne nemlig være sjovt, en kreatur til Prag, what's not to like :-))

   Slet
 11. Fine fine ting. Du har så god smag Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Sine :-) Og rigtig meget i lige måde!

   Slet
 12. Årh, hvor nogle fine ting! Heldige dig :-)
  Ville så gerne have været til Finders Keepers, men der var lige lidt for langt at tage fra Mainz :-)

  SvarSlet
 13. Du kan tro jeg også følte mig meget heldig Ulla :-) Og ja i den henseende ligger Mainz godt nok et stykke væk desværre.

  SvarSlet