onsdag den 9. oktober 2013

Heldig kartoffel part 2 eller historien om We:Re

Som om alle de fine gaver jeg fik på Finderskeepers ikke var appelsiner nok i min turban, så vandt jeg ovenikøbet også Kristinas giveaway, en opbevaringskurv fra firmaet We:Re lavet i genbrugsmaterialer."I We:Re giver vi liv til materialer som nu betragtes som skrald og omdanner dette til designertasker i høj kvalitet. Hvad end vores produkt har været et banner som har signaleret puls i byen, eller været et telt som har givet ly til en kærligheds affære, indeholder We:Re's produkter stadig sjælen og dens oprindelige formål i designet.Vores upcyclede produkter vil gerne genskabe tabt værdi og er lavet for at bære fremtiden, samt dine personlige ejendele."
Er det ikke et sejt koncept :-) !! Min er  lavet af bannere fra jazzfestivalen i Århus. Jeg elsker den allerede, hvilket jeg ikke er ene om her. Mindstebarnet har forsøgt at bortføre den til Lego, mens jeg har lyst til at plante vores juletræ deri. Der er muligheder nok! Tusind tak til Kristina og We:Re.
Vil du have din egen We:Re opbevaringskurv, taske, nøglesnor eller andet, så tjek ind HER

7 kommentarer:

 1. Eeeej hvor er den cool og kunne a helt sikkert se fed ud med juletræet i! Elsker at du er i julehumør, så kan jeg afreagere lidt her over hos dig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tror du ikke! Afreagér bare her, jeg er i totalt julehumør og for min skyld gør det overhovedet ingenting, at butikkerne begynder med jul nu! Jeg var i Ikea lørdag og de havde så småt juletingene fremme :-))

   Slet
 2. Den er vild lækker!! Jeg har en taske af lastbilpresenning som er et stort hit her.....prøv at kigge ind på www.freitag.ch .....det er altsammen genbrug fra lastbilpresenning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jeg tjekke ud fluks, Nola! Jeg har også lige set et sted på Pinterest et legehus lavet ud af de der kæmpe ternede plastiktasker, så fint!

   Slet
 3. Svar
  1. Det er jeg i hvert fald :-) Kan du ikke se den for dig med juletræ i Kristina?

   Slet
 4. Kjære Mette! Håper du har det bra! Har lest et innlegg om Prague:
  http://www.79ideas.org/2013/10/fall-in-prague.html
  Ha en fin søndag. Knus, PiPa

  SvarSlet