mandag den 16. december 2013

#julepyntsudveksling - Fine sager jeg fik!

Sine og Anne-Mette havde fået den forrygende idé at arrangere en julepyntsudveksling. Jeg meldte mig til og kunne vælge mellem 4 kategorier, hvor min var med overskriften Nordisk. Jeg var i gruppe med AnjaJannie og Sidsel.

Jeg lavede mine sort/hvide juletræsranker og sendte afsted til min gruppe, og krydsede fingre for, at de faldt i god jord. Jeg fik ikke fotograferet dem, men har lånt billedet hos Jannie. Jeg håber det er ok, ellers fjerner jeg det med det samme :-)
Der er noget meget meget hyggeligt i at sende ting ud til mennesker man ikke kender, og de så bliver vel modtaget. Skønt!
Men det er ligeså hyggeligt at modtage smukke og skønne ting, og det er de ting jeg har fået, altså smukke og skønne.

Fra Anja fik jeg de fineste strikkede hjerter. Jeg knuselsker dem og de pynter så fint på mit nye cedertræ. Tusind tak Anja!

 Jannie skrev til mig, at hun håbede, at jeg kunne li´kobber og mon ikke. Jannie ramte plet med sine smukke ophæng med kobbersplash. Derudover var der et fint bukket kobberhjerte og småbitte agern med perler, og lige præcis dem havde jeg drømt om at lave, men det blev ikke til noget. Hvor heldig er jeg lige at have fået dem alligevel :-) Ophængene er allerede at finde på træet og de små agern passer perfekt i farverne til vores juledekoration! Tusind tak Jannie!

Det sidste brev jeg fik var fra Sidsel, og indeholdt de fineste to filtede ophæng med lædersnor. Helt igennem nordisk og lige i øjet. De er også allerede hængt på træet Sidsel og tusind tak for dem!


Også tusind tak til Sine og Anne-Mette, for det fine initiativ, der spredte juleglæde af den skønneste slags!


7 kommentarer:

 1. Selvfølgelig må du låne mit billede :) Og tusind tak for de søde ord.. Jeg er glad for du blev glad og jeg er glad for mit og ihhh, hvor er det dejligt med al den glæde :)

  Jeg tror jeg var i den bedste gruppe ;)

  Smil fra Jannie <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jannie, jeg er også helt sikkert på, at vores gruppe var den bedste :-)

   Slet
 2. Wau, jeg er vild med dine sort-hvide træer!! Og så er kobberdimserne altså også rigtig fine - skøn leg at være med i :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte :-) Det var nemlig så fin en leg, og den spredte rigtig meget juleglæde.

   Slet
 3. Sikke fine ting. Næste gang (år) må du lige give et praj når du ser sådan noget spændende : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Sine, jeg var heldig med alle de skønne sager. Jeg fandt legen på IG, men skal nok huske at give et praj :-)

   Slet
 4. Orv, sikke nogle fine ting du fik! Kram!

  SvarSlet