søndag den 28. marts 2010

Nyt papir og nye stoffer til nye projekter!

Lørdag var jeg på papirjagt efter et bestemt ark med robotter. Lige præcis dét fandt jeg ikke, tilgengæld fandt jeg mange andre fine slags :-)

IMG_3424

Jeg har også modtaget alle de skønne stoffer jeg har købt af Helle via Trendsales.  Skynd jer at tjekke hendes profil ud, måske er I ligeså heldige som jeg at få fingre i nogle lækkerier fra Helles fabelagtige stofsamling :-)

IMG_3445 IMG_3444

Søndagen har budt på en tur i haven for hele familien.  Haven trænger til en kærlig hånd efter den lange vinter, så store som små gav en hånd med, og der blev helt pænt. Nu mangler vi bare alt det sjove med at samle de nye havemøbler, få plantet i potter og få alt det hyggelige som puder og tæpper på plads. Utålmodig? Hvem? Mig???

IMG_3433 IMG_3436

Når ret skal være ret, må jeg jo nok indrømme at min indsats i havearbejdet kun rakte til at vaske nogle potter og feje lidt. Derefter sneg jeg mig ind og syslede lidt med mine nye papirer:

IMG_3442 IMG_3439

Ha’ en rigtig dejlige uge!

9 kommentarer:

  1. Hej!

    Hvor er dine ugler søde. Jeg har noget af robotpapiret fra The good life. Desværre ikke hele stykker, men brede strimler - hvis det er noget?
    Ellers har jeg købt det lige her :http://www.dyb.dk/group.asp?group=94. 15 kr pr ark, men høj porto...

    Kh Kristin

    SvarSlet
  2. Hvor er de blevet fine dine ugler!!!

    SvarSlet
  3. Hej Mette,

    Dejligt, stofferne er vel ankommet, og at du er tilfreds med sagerne! :). tak for den fine reklame for stofsalget også - det er sødt af dig!

    Sikke smukke papirer, du har købt dig - må jeg mon spørge hvor?

    KH Helle

    SvarSlet
  4. Hej Mette! Dette papiret likte jeg veldig godt! Uglene ble også kjempeflott. Du er så herlig kreativ med papir og med å klippe papirdyr! Her ble det også noen papirpuslierier i det siste :) Knus, Pillepalle

    SvarSlet
  5. Hej Mette.

    Vil du sende mig din adresse til Bournonvillehansen.sara@gmail.com
    da jeg også har ændre reglerne i gave legen og gerne vil sende en gave retur til dig :)

    Kh sara

    SvarSlet
  6. Heisan Mette
    Så gøy at du har likt Danmarks-innleggene mine!
    Nei, vet du jeg fikk ikke vært på Box de lux,dessverre. Jeg viste om dens eksistens og gikk med adressen i veska.
    Så begynte ungene å bli lei bylivet og ville tilbake til sommerhuset i Silkeborg, og jeg måtte fortrenge at denne fine butikken var her i Århus.
    Så flotte papir du har funnet! Synes slettes ikke det er lett å finne fine papir her hjemme og hvertfall ikke i min by.
    Stoffene til Helle er jo hjertebankstoffer de lux! Og så har du laget søte ugleoppheng.
    Rart hvor gøy og underholdende vi damer kan ha med litt papir!
    Her skinner sola og alt tegner til å bl ien bra dag! Kos deg i vårsolen du også! Klem fra Kaspara

    SvarSlet
  7. Så flott papir! og ugler!:-)

    Endelig er det vår,sol og varmt! Herlig! Ha en fin uke:-)

    SvarSlet
  8. Hei Mette :))Så utrolig fint papir, og nydelige stoffer du har kjøpt hos Helle! Jeg er som besatt av papir og stoffer og vet nesten ikke hvordan jeg skal klare å komme meg ut av avhengigheten :))Du er heldig som er dansk. Dere har så utrolig mye større utvalg i papirvarer i Danmark.Dere er et kreativt folkeslag og det vises på innholdet i butikkene. Jeg lengter meg syk etter en tur til København nå. Har ikke vært der siden i fjor sommer og det er alt for lenge.Håper formen er bra igjen og at du nyter herlige vårdager der du er. Stor vårklem fra Kardemomme i Oslo :))

    SvarSlet
  9. God formiddag, Mette!
    Gjett om jeg skal bake disse rugbrød-sticksene til gutta mine og meg selv, siden du anbefaler dem og baker de SÅ ofte. Så flink bakemester du er!
    Jeg elsker usøt gjørbakst. Egentlig er jeg ikke så veldig søtmoms av meg.
    Her har vi en litt overskyet dag, til tross for at det var meldt strålende sol. Gutta mine skal ha med tre kamerater hjem fra skolen, så jeg får en hel gjeng små livvakter her i dag.
    Jammen meg skal jeg se om jeg har alle ingridiensene til disse rugbrødstengene, hvis ikke må det handles inn når jeg skal i butikken i dag.
    Ha en flott vårdag, Mette!
    Klem Kaspara

    SvarSlet