søndag den 28. marts 2010

Nyt papir og nye stoffer til nye projekter!

Lørdag var jeg på papirjagt efter et bestemt ark med robotter. Lige præcis dét fandt jeg ikke, tilgengæld fandt jeg mange andre fine slags :-)

IMG_3424

Jeg har også modtaget alle de skønne stoffer jeg har købt af Helle via Trendsales.  Skynd jer at tjekke hendes profil ud, måske er I ligeså heldige som jeg at få fingre i nogle lækkerier fra Helles fabelagtige stofsamling :-)

IMG_3445 IMG_3444

Søndagen har budt på en tur i haven for hele familien.  Haven trænger til en kærlig hånd efter den lange vinter, så store som små gav en hånd med, og der blev helt pænt. Nu mangler vi bare alt det sjove med at samle de nye havemøbler, få plantet i potter og få alt det hyggelige som puder og tæpper på plads. Utålmodig? Hvem? Mig???

IMG_3433 IMG_3436

Når ret skal være ret, må jeg jo nok indrømme at min indsats i havearbejdet kun rakte til at vaske nogle potter og feje lidt. Derefter sneg jeg mig ind og syslede lidt med mine nye papirer:

IMG_3442 IMG_3439

Ha’ en rigtig dejlige uge!

onsdag den 24. marts 2010

Feriestatus

Status over de sidste 6 dage:

I kan måske huske mit indlæg om de 6 dage (der lå et ganske særligt skær over dem), hvor jeg skulle have ferie fordi manden var rejst på studietur (og vi så ville undgå hverdagen stress og jag)?

Hvor jeg skulle være totalt krea og bare tage idélisten fra ende til anden. Hvor jeg skulle hygge om mine børn som den overskudsagtige MOR (ingen grænser for alle de ting vi sammen skulle lave). En af de 6 dage skulle også bruges til at jage nullermænd så store som marsvin på flugt (ja ja, én dag  rækker  ikke langt, men det er da tanken, der tæller!) Vasketøjet skulle i bund, skuffer og skabe … STOP!  jeg ved godt jeg var liiige en kende urealistisk mht. planer, men man har lov at drømme, ikke ?!

Status første dag: 1 sygt barn (ingen vask, rengøring, kreativiseren, men hygge med de to store)

2. dag: 1 barn syg (et andet end den første dag. Ingen vask rengøring, kreativiseren, men hygge med de to raske)

3 dag: 3 syge børn (INTET AF OVENSTÅENDE, knap nok mad på bordet!)

4 og 5 dag: Samme som ovenfor!

6 dag:  Raske børn  (hurra for det) men dog hjemme for nu at være på den sikre side! Desværre  lider de nu af det syndrom, børn får af at være sat ud af spillet nogle dage: Ophobning – af Ualmindelig – meget – krudt- der – skal – fyres – af – NU!! Med andre ord: jeg er sammen med 3 højttikkende bomber, der hele tiden slår gnister. Jeg har VIRKELIG prøvet at opbyde alle pædagogiske evner, men jeg har ligesom ikke rigtig fundet den rette vej idag.  - Boblen er brast og nu er jeg en SUR MOR, jeg vrisser, skælder ud, kører skyld og skam og ja jeg er pludselig selv forvandlet til en 4 åring. Endte med at gå midt i Ludo og i stedet sætte mig med hæklenålen for at prøve kræfter med Puk og Lises nøglesnor og derefter datede jeg med symaskinen. (den adlød mine mindste vink og krævede ikke noget af mig  . SKØNT!

IMG_3423 IMG_3421

Min første flagranke :-)

Tak om du hang på hertil!

mandag den 22. marts 2010

Bliv-hurtig-rask gaver

Jeg kender en lille pige som er indlagt på hospitalet. Hun er ikke vild med at være der, så vi har lavet små gaver til hende idag, som måske kan glæde hende (eller hendes forældre) lidt i denne trælse tid.

IMG_3419 IMG_3418

God dag til jer alle :-)

fredag den 19. marts 2010

Formiddagens syslerier

Manden er draget på studietur og i den anledning har jeg ferie, så tænk jer 6 dage til kreativiteter og andet sjovt. Til formiddag har yngstebarnet og jeg fået færdiggjort et noget mareridtsagtigt projekt: nemlig at tapetsere de i blogland meget berømte Netto-kasser. Heldigvis havde jeg købt noget af tapetet i Netto til at øve med inden jeg begynder at bruge løs af mine andre fine tapeter.

Arghhh, synes da godt nok lige det var svært, og æsken tager sig da vist også bedste ud på længere afstand, men nu er det afprøvet! Indtil videre står den her, men det gør den nok ikke ret længe, synes farven er lidt bleg, men de æsker kan uden tvivl blive fine med andet papir på! Og måske denne i stedet skal ha’ orange bånd?

IMG_3405

Et andet projekt var at skære passepartout’en til, så  plakaten fra sanseudstillingen (med neonprikker!!) kunne passe i rammen. Sikken et hestearbejde!

IMG_3404

God dag til alle!

torsdag den 18. marts 2010

Der kom en gave ..

Fra Lise som en del af gavelegen. Den var smukt pakket ind og udover den fine fugleranke var der et par ekstra søstergaver, nemlig et skønt armbånd efter Karens opskrift og sølvgarn til mine egne kommende armbåndsprojekter. Tak min søde søster!

I de kommende dage er der lige nogle andre projekter, der skal “overståes” før jeg kan sende gavestafetten videre, men hold øje med bloggen.

 IMG_3390 IMG_3391

IMG_3392

tirsdag den 16. marts 2010

Bukser med stjerner og nye fine indkøb

Bukserne her  har været længe undervejs. Jeg skulle lige ta’ mod til sådan et projekt, da jeg først fornylig er blevet venner med min symaskine. Og vi skulle da også gå grueligt meget igennem sammen før bukserne blev færdige, men nu er jeg blevet godt tilfreds med resultatet og glæder mig allerede til at tage fat på næste par.

IMG_3383

Idag er min ugentlige fridag, og udover at sy bukser har jeg også fået tid til at pakke mine indkøb fra Århusturen ud.  Solen skinnede fra en skyfri himmel og jeg blev helt i forårshumør af alle de farver:

IMG_3381 IMG_3378

Fin neonfarvet pude købt hos Krutter                                                        Rie Elise pair fra Box de Lux

IMG_3379 IMG_3380

                 Skønne retro stoffer fra Bloomers – det orange er næsten neonfarvet i virkeligheden. I love it!

IMG_3377

Drømme nettet fra Dumpling Dynasty købt hos 1000 ting

Dejligt med lidt selvforkælelse engang imellem. Nå nu venter mig et 3 1/2 times personalemøde, så må hellere slutte min tur i blogland her.

God aften til alle!

søndag den 14. marts 2010

Hjem til Århus, uh åh…

En hel weekend uden børn! Hvor skulle den tilbringes? Rom, Paris.. Nej vi skulle da hjem til Århus skulle vi. Og det kom vi! Skønt bare at have tid til at gå tur til alle de gamle steder og genopfriske gode minder, skønt at have tid til lidt shopping i eget tempo, skønt med lækkert mad indtaget ved bittesmå borde uden hensynstagen til plads til højstole og deslige, kort sagt SKØN WEEKEND!!

IMG_3313

 

tirsdag den 2. marts 2010

Lopper

Jeg er blevet opfordret af både Pillepalle og Karen til at vise nogle af mine loppefund. Og dem er der mange af! Men slet ikke så mange som før i tiden. Efter jeg er blevet sendt i eksil her på fyn har gode loppemarkeder været en mangelvare. Her er intet,  der kan måle sig med bagagerumsmarkedet på Ingerslev Boulevard “hjemme” i Århus (Kan I høre jyden tale :-)) og derudover  havde vi bare på et tidspunkt fået alt for mange ting indenfor dørerne, så  jeg har luget gevaldigt ud i mine loppesamlinger og opstillinger de sidste år, men møblementet her består til stadighed overvejende af loppefund og arvegods.

Det var svært at vælge. Jeg tænkte og tænkte. Og alt imens begyndte kameraet at blive træt. Diverse røde lamper begyndte at blinke på displayet. Advarsler om at det snart ville opgive ævred, hvis ikke jeg snart kom i omdrejninger. Så i al hast og med undskyldninger for den ringe billedkvalitet:

IMG_3290

Gammelt emaljeskilt, der på tjekkisk reklamerer for vaskepulver. Faktisk fundet i Odense :-)

IMG_3291

En klassiker i mange hjem disse år, men det gør den ikke mindre elsket her, tallerkenrækken fundet en solbeskinnet søndag formiddag på loppemarked i Århus.

IMG_3293

Køkkenskabet hang ene og forladt i vores værksted, da vi overtog huset her. Nogle bøtter maling og nye greb senere rummer det en betragtelig del af vores service (modsat skabet befinder sig resten af indholdet, mens det venter på at blive vasket op, men der var jo så dejligt vejr i dag… (nej vi har ingen opvasker!)

IMG_3301

Endnu et emaljeskilt. Denne gang indkøbt i Prag. Skiltet har befundet sig ved en gadedør, hvor det informerede om, at her boede en læge fra det tjekkoslovakiske Røde Kors.

IMG_0885

Skabet her stod tilbage ved lukketid, så det var meget billigt.  Nu har det fået en skøn lilla farve og en fin fugleknop, og skal fremover indeholde alle vores små kreating som maling, perler osv. Bemærk den (u)tjekkede detalje med genspejling af fotografen..

Ja, det var så et lille udvalg af lopperne her hos os. Jeg kunne tænke mig se endnu flere lopper hos alle jer, der dagligt inspirerer mig, så jeg sender hermed opfordringen videre til alle, der har lyst :-)